Badeanstalten bodyscrub
Badeanstalten bodyscrub – Køb badesalt og saltscrubs billigt
11. marts 2018
Odylique Øko
Odylique – Creme serie med ekstra plejende salve fra Essential Care
11. marts 2018

Tyndt hår prøv da Gibidyl shampoo – Klassisk god shampoo

Gibidyl pakketilbud

Tyndt hår brug da Gibidyl shampoo

Den er gal! Ja den er gruelig gal! Hvis man ikke vil lade sig overbevise, behøver man blot at se på frisørfaget? Mange frisører forlader faget meget tidligt. Frisørlærlinge rapporterer om eksem og allergi. Opgørelser viser, at frisører gennemsnitligt holder ud 8,5 år efter påbegyndt uddannelse. Cirka 20 % forlader faget på grund af håndeksem og næsten lige så mange på grund af allergi. Du er ofte din egen frisør. Pas på, det kan også ramme dig, som lynet der slår ned fra en blå himmel på en højlys dag.

Køb produktet her nu

Lider du af tyndt hår prøv Gibidyl shampoo her

Videnskabelige undersøgelser bekræfter billedet. Parabener er et middel, der bruges til at forlænge en vares holdbarhed i medicinske produkter og kosmetik. Parabener dæmmer op for bakterier, gær- og mugsvampe. Man mener, at nogle parabener forstyrrer den hormonale balance, hvilket er skyld i, tyndt hår hos både mænd og kvinder, ydermere at sædkvaliteten hos mænd forringes. Stofferne er under mistanke for, at de kan fremme allergiske reaktioner. Enten konstateres det, at der er en skadelig virkning fra parfumer, hårfarve eller parabener, eller også udelukker man det ikke. Stofferne er med andre ord under mistanke, og det bør komme dig til gode. Læs brugsanvisningerne grundigt, lad være med at bruge produkterne og skift til naturlige produkter i stedet, og undgå tyndt hår, få et kraftigere hår, og tilmed nye hår, læs selv mere her.

Brug Gibidyls klassiske shampoo med tyndt hår det er et naturprodukt fri for alt dette. Mennesket er ikke skabt til at gnubbe sig med skadelige kemikalier. Mennesket skal leve i pagt med naturen. Den klassiske shampoo fra Gibidyl baserer sig på naturlige patenterede ingredienser i form af det stimulerende Procapil. Endvidere indeholder shampooen højkoncentreret ekstrakt fra tempeltræet også kendt som Ginkgo Biloba, der har en gunstig effekt på håret, der giver kraftigere hår, brug denne shampoo modvirker tyndt hår.

Procapil er et af de seneste gennembrud indenfor hårpleje, der styrker håret og forebygger hårtab på en naturlig måde. Procapil kombinerer vitaminiseret matrikine, der regulerer celle aktiviteter med apigenin og oleanolsyre; derved dannes der to kraftfulde effekter m.h.t. forebyggelse af hårtab (tyndt hår). Gennemstrømningen af blod i hovedbunden forbedrer og nærer håret, hvilket resulterer i forebyggelse af tynd hårvækst. Procapil aktiverer en række gener, der er ansvarlige for reparation af væv. Her finder man beviset for, at procapil holder håret stærkt og sundt.

Gibidyl hårpleje fra Cosborg – Gibidyl er en serie af hårplejeprodukter, du kan stole på. Cosborg, der står bag serien, har ladet produkterne teste hos det internationalt anerkendt franske firma Dermscan. Siden 1990 har Dermscan gennemført kliniske studier designet til at evaluere tolerance og effekt af blandt andet kosmetik. De anvendte metoder under lægekontrol baserer sig på spørgeskemaer, instrumentelle målinger og sensorisk analyse bakker. Firmaer der ønsker at ’brande’ sine produkter og dokumentere virkningen tilbydes tests. Dermscans analyse af Gibidyl serien konkluderer, at hårtab formindskes, og der sker en revitalisering af hårbunden. Næringsstoffer og ilt siver ud i hårene og fremmer hårvæksten. Gibidyl serien omfatter tre typer shampoo Gibidyl Forte Shampoo, Gibidyl hårpleje fra Cosborg avanceret shampoo og den klassiske Gibidyl shampoo. Alle produkterne indeholder Ginkgo, og kombineret med andre naturlægemidler er dette ensbetydende med, at hårsækken genvinder en normal hårvækst og stimulerer dannelsen af nye hår. Gibidyl Forte shampoo er en frisk familieshampoo, der oprenser hovedbund og hår. Ved siden af udtræk af ginkgo indeholder shampooen organisk aloe vera juice, der har en blødgørende beroligende og lindrende virkning. Inulin sikrer hårets glans og volumen. Gibidyl Avanceret shampoo er baseret på ukendt formulering til behandling af hårtab, der omfatter oleanolsyre, apigenin og biotinyl-GHK, der modvirker skaldethed og bevarer en sund vækst af håret. Den klassiske Gibidyl shampoo med et mindre indhold af ginkgoen er til efterbehandling 3 måneder efter en behandling med en af de to andre shampooer.
Efter hårvask kunne det måske være en ide at afrunde med Gibidyl Balsam.