psoriasis shampoo
Tør hovedbund shampoo til sår i hårbund, røde pletter m.m.
11. august 2017
Vildrose badesalt
Vildrose badesalt til nedtrykte-fødder
11. august 2017

Tørre læber kan nemt og enkelt bliver bløde som fløjl

tørre løber

Tørre læber kan nemt undgås med naturens læbepomade.

Når du gerne vil have en salve, der modvirker tørre læber, som kan komme på forskellige tider af året, enten på grund af tørheden i luften, at du går ude en hel dag, solen bager ned eller du ikke har fået nok at drikke i løbet dagen, så vil du her finde morgenfruernes salve til tørre læber.

Salven er yderst velegnet til dine læber, og indeholder blandt andet bivoks og lanolin, der er godt mod tørhed. Det er nemlig med til at blødgøre dine læber og har en helende effekt. Der er selvfølgelig også morgenfrue tilsat denne salve, og det har netop også en blødgørende og helende effekt på dine læber.

En anden af de gode ingredienser, der er tilsat denne læbepomade til tørre læber, er økologisk lavendel olie, der er med til at give en god og liflig duft, som gør salven yderst behagelig at bruge. Du har mulighed for at bruge den flere gange om dagen, da der ikke er tilsat nogen former for konserveringsmidler.

Morgenfruerne på Læsø er netop kendt for sine mange gode produkter, der alle har en god og helende effekt på mange måder. Vælger du at bruge denne læbepomade til tørre læber, får du et produkt fremstillet udelukkende på naturprodukter, og derfor finder du også de følgende ingredienser i denne læbepomade.

Der er bivoks, lanolin, udtræk af morgenfrue, abrikoskerneolie og tocopherol (der er et E-vitamin) i denne salve.

Glasset indeholder 15 gram, så der er læbepomade til mange behandlinger af dine læber.

Kom i gang i dag – bestil din salve til tørre læber her – den virker.