Mega B-Stress
Tilbud Mega B-Stress Solaray 120 tab.
11. august 2017
tørre løber
Tørre læber kan nemt og enkelt bliver bløde som fløjl
11. august 2017

Tør hovedbund shampoo til sår i hårbund, røde pletter m.m.

psoriasis shampoo

Shampoo mod tør hovedbund kløende hovedbund m.m

tør hovedbundKøb produktet her nu

Tør hovedbund så brug denne Læsø Shampoo med saltrestlage, den er perfekt til dig hvis du lider af en hårbund hvor huden er rød, skaller af, du har sår i hårbunden, det er en mild hår shampoo, uden stærke kemikalier, men med naturlig og nærende Læsø Salt, samt urter fra den danske natur, du vil hurtigt opleve en formindskelse af din problemer med sår i hårbunden, hud der skaller, røde pletter samt kløe i hårbunden.

Her finder du en shampoo til tør hovedbund, der er fremstillet på afkog af nælde, kamille, mynte og saltrestlage. For dig betyder det, at håret renses grundigt og hovedbunden tilføres samtidig vigtige mineraler og vitaminer. Læsø shampoo med urter og salt, er altså godt for både håret og huden, og giver dig mulighed for at få tilført mineraler, der alle er med til at give dig et mere frisk udseende, samt en god og effektiv behandling mod en tør hovedbund.

Kunderne elsker denne shampoo til tør hovedbund se blot her

Vi få ind imellem tilbage meldinger fra kunder, der fortæller meget positivt om deres oplevelse med denne shampoo til tør hovedbund, disse anmeldelser kan læses i vores søster butiks Trustpilot,  de fortæller alle sammen denne shampoo med tør hovedbund hjælper dem positivt mod sår i hårbunden, skællede hud, røde pletter, læs disse anmeldelser her på Trustpilot

Når du gerne vil have glansfuldt hår, hvor også hovedbunden beroliges, vil det være fordelagtigt at vælge Læsø shampoo som behandling mod tør hovedbund, men personer der ikke lider ovennævnte hud problemer, kan også sagtens bruge denne pragtfulde Shampoo til tør hovedbund, hvis du har grå har ved du det tit bliver meget stift, dette kan denne shampoo desuden gøre blødt og nemt at rede ud. Når du vælger denne shampoo vil du opleve flere gode egenskaber, der giver vitalt liv til håret og hovedbunden.

psoriasis shampoo

Her kan du læse yderligere information om hud problemer som betændelseslignende reaktion i huden skrevet af en speciallæge.

Hemmeligheden ved denne shampoo mod tør hovedbund er afkog af nælde, kamille, mynte og saltrestlage i shampooen, hvor der ikke er tilsat parfume eller farve. Restlagen tilfører huden vigtige mineraler, så huden styrkes og stabiliseres. Kamille beroliger en irriteret hovedbund, er bakteriedræbende og gør håret mere glansfuldt. Brændenælde er rig på vitaminer og mineraler og styrker huden, blødgør håret og er god mod skæl. Mynte virker stimulerende, opfriskende og gør huden mere elastisk – alt i alt er Læsø shampoo med urter og salt et produkt for dig, der gerne vil have det bedste til sit hår, og hvis du lider af hud problemer som nævnt ovenfor bør du helt klart give denne shampoo mod tør hovedbund, en chance det vil du ikke fortryde den virker.

Facts om shampooen om denne shampoo mod tør hovedbund

Når man fremstiller Læsø salt, er der altid et overskud fra selve saltfremstillingen, dette overskud kaldes restlage; denne restlage er faktisk lige så saltholdigt som det døde hav i Israel. Denne salt restlage har mange anvendelsesmuligheder, den kan blandt andet bruges i shampoo til en tør hovedbund, hvor den sætter en effektiv stopper for kløe i hårbunden, eller har du små sår, røde pletter, eller andre problemer med huden i hårbunden, så er Læsø shampoo med saltrestlage den perfekte shampoo for dig, denne hjælper også på skæl dannelse, shampooen kan anvendes af alle, men det kan med stor fordel anvendes af personer, der har en irriteret hovedbund, eller tendens til kløe i huden eller på kroppen.

Bruges således:

Gør håret vådt og fordel lidt shampoo deri, lad det gerne sidde lidt før, håret skylles grundigt, det giver den bedste behandling af håret samt hårbunden.

Ved at vælge Læsø shampoo med urter og salt, får du altså en shampoo alle i familien kan få glæde af – derfor er den et godt valg.

Denne flaske med shampoo indenholder 220 ml. Den kan bruges af personer med følgende hårtyper og hovedbund, normalt hår, anvendes med stor frodel hvis du har en kløende hovedbund, lider af tør hovedbund, har små sår i hovedbunden, irriteret hovedbund m.m.

psoriasis behandling