Spar John Masters Balsam – rabat op til over 18 %

Spar John Masters Balsam køb 1, 3 eller 5 jo flere du køber hos Kingbo, jo mere sparer du.

Prisen for en er 187 kr.

Pris pr. stk. ved køb af 3 bliver 183 kr.

Pris pr. stk. ved køb af 5 bliver 179 kr.

Hvad skal jeg med en balsam, når jeg nu alligevel har vasket mit hår? Mange tænker sikkert på den måde. Nogle undlader måske balsam helt, mens andre uden omtanke hælder en billig balsam i håret. Begge dele er forkerte.

For det første er der balsammens virkning. Hvis du ønsker at forbedre dit udseende og have kontrol med det vil regelmæssig indsæbning af balsam holde håret skinnende rent. Bagsiden af medaljen er, at balsam udtørrer dit hår for dets naturligt beskyttende olier. Børstning, føntørring og ugunstige vejrforhold kan også skade hårets ydre overflade. Spar John Masters Balsam her og køb en ordenlig balsam, i stedet for den billigste i supermarkedet, der intet er værd.

Spar John Masters Balsam

Køb balsam her og spar John Masters Balsam

Hvert hår er dækket af små celler, der ser ud ligesom fiskeskæl. Skader forårsager, at disse afstødes, hvilket får håret til at tage sig kedeligt, ru og viltert ud. En god Balsam, som John Masters Balsam virker ved at udjævne dit hår, så det igen fremstår som glat og skinnende. Balsammen behandler ’elektrisk hår’, der opstår som følge af statisk elektricitet. Selv fedtet hår skal have gavn af balsammen.

For det andet er forbrug af hårplejeartikler uden omtanke et problem. Mange traditionelle hårplejeprodukter indeholder silikone, syntetiske kemikalier, farvestoffer og kunstige duftstoffer. Disse stoffer er skadelige, for de kan irritere din hovedbund, forårsage skæl eller lede til hårtab. Økologiske hårplejeprodukter er lavet med naturlige ingredienser, der fugter uden at beskadige dit hår eller miljøet. Spar på John Masters Balsam og køb en økologiske balsam her der er produceret så skånsomt så muligt og uden brugen af skadelige kemikalier. Forbrug uden omtanke er, at man ikke læser, hvad produktet indeholder.

I over mere end 20 år har ’John Master Organics’ markedsført naturlig skønhed. Resultatet af John Masters måde at gøre tingene på er højdepunktet for et hårdt arbejde udført af overalt på kloden. Begejstring med hensyn til økologiske dyrkningsmetoder, og et høstudbytte bestående af både dyrkede og naturligt eksisterende planter sættes i højsædet hos ’John Master Organics’. John Masters produkter er miljøgodkendte og varerne er ikke baseret på laboratorieforsøg med dyr.

John Masters Lavendel og avocado balsam kombineres med 10 miljøgodkendte planteekstrakter og –olier samt udtræk Shea-nød. Denne specielle sammensætning er hemmeligheden bag den genvundne vitalitet i tørt hår. Lavendel er anbefalelsesværdigt, fordi den skaber en vidunderlig hårduft.