Seltin
Seltin er den salttype på markedet der er sundest
11. august 2017
Spar John Masters Balsam
Spar John Masters Balsam – Citrus Neroli
11. august 2017

Solcreme til dine læber – Brug da Læsø Solpomade med faktor 9

solcreme til dine læber

Solcreme til dine læber brug da faktor 9 på f.eks skituren.

Når du gerne vil have en solcreme til dine læber så vælg en solpomade til skituren, eller skal du ud at gå en længere ture i den danske natur, vil det være et godt valg med Læsø solpomade med faktor 9. Grunden til dette skal findes i de mange naturlige ingredienser du finder i denne solcreme til dine læber, der blandt andet indeholder bivoks og lanolin, der har en blødgørende og helende effekt. Der er også solbeskyttelse med et fysisk filter, der stopper UV-A og UV-B stråler.

Er du til skiferier et par gange om året, skal du gøre Læsø solpomade med faktor 9 til en fast rejsemakker, solcreme til dine læber er nemlig nødvendigt – for når du først har prøvet den en gang, ved du hvilken effekt den har på dine læber. Du kommer ikke til at have problemer med tørre læber, der sprækker – du får nemlig nogle indbydende og bløde læber, der også gør hele skiferien mere behagelig.

Det kan også være du er meget glad for naturen her i Danmark og bruger meget af tiden ude i den. Her vil det også være fordelagtigt at bruge solcreme til dine læber nemlig Læsø solpomade med faktor 9 som en fast makker. Den er let at tage med rundt, så du altid har mulighed for lige at smøre dine læber, så de forbliver bløde og friske.

Morgenfruerne på Læsø, er kendt for sine sæber og salver i en høj kvalitet, og det kommer også til udtryk her. Når du vælger at bruge en god solcreme til dine læber vælg Læsø solpomade med faktor 9, så er dine læber beskyttet, du få en solpomade, der indeholder et fysisk filter mod skadelige UV-stråler, bivoks og lanolin, der blødgør og heler dine læber, kakaosmør, tidselolie og æterisk mandelolie.

Du finder din solcreme til dine læber lige her i form af Læsø læbepomade med faktor 9.