Schwarzkopf oliekur – Køb en shampoo peeling
21. august 2017
fvs shampoo
Billige hårprodukter fra Frisørens vital system
21. august 2017

Skælshampoo til tørt hår fra Nicehair FVS No. 2

Shampoo til tørt hår

Og så er vi inde i en ond cirkel. Hovedbundslidelser kan nemlig også skyldes stress, rygning, dårlig kost, for meget sukker, uro og nervøsitet, manglende væske (vand), for lidt søvn, sygdom, narkose eller store omvæltninger! Jamen har vi da ikke lægerne og specialisterne? Selvfølgeligt har du prøvet den ene specialshampoo efter den anden ordineret af velmenende hudspecialister med samme resultat – det virker ikke! Plagsomme skæl er en del mere end en normal afstødning af døde hudceller fra hovedbunden. Nogle mennesker må ofte leve med en usædvanlig stor afstødning, hvad enten denne er kronisk, eller den skyldes allergier, svampe eller mangel på vitaminer og mineraler. Lidelsen ledsages i svære tilfælde af rødme og irritation, eksem og psoriasis.

Det hævdes blandt bloggere, at ubalance af Omega 3 fedtsyrer og omega 6 fedtsyrer, som findes i fiskeolie, også kan forårsage hovedbundsproblemer. Skæl rammer næsten halvdelen af befolkningen. Værre er det, at hårbundsproblemer måske er forløberen for psoriasis, som ikke skal forveksles med skæl i hovedbunden. Psoriasis er en plagsom hudlidelse, og det kan i svære kroniske tilfælde lede til hårtab. Almindelig skældannelse i hårbunden, kan være et led i en skæleksem. Man ser typiske en fin skældannelse fordelt over hårbunden, mens der i tilfælde hårbundspsoriasis ses isolerede plamager. Frisørens vitale system (FVS) tager kampen op med hovedbundsproblemerne skæl, hårtab, svamp bakterier, kløe og hudproblemer. Produktserien er afprøvet gennem tests af personer med problemer i hårbunden. Hvad udløsere i det omkringliggende miljø angår, er det værd at bemærke, at produkterne ikke indeholder parfume, farver og konserveringsmidler.

Ubalance af Omega 3 fedtsyrer og omega 6 fedtsyrer menes også at kunne forårsage hovedbundsproblemer. Næsten halvdelen af den danske befolkning rammes på et eller andet tidspunkt af skæl. ’Worst case scenario’ er her, at hårbundsproblemer muligvis er begyndelsen til psoriasis.’ Denne lidelse skal imidlertid ikke blandes sammen med skæl. Psoriasis er en besværlig hudsygdom, og i kroniske anfald leder den til hårtab. Almindelige skæl i hovedbunden ses også i nogle tilfælde som en stærkt generende og kløende skæleksem. Denne optræder sædvanligvis som en fin skældannelse, der lægger sig over hovedbunden. I nogle tilfælde ses hårbunds psoriasis som adskilte pletter. Prøv her en varer prøve med en 5 ml flaske, med shampoo med Læsø salt i.

Kan specialprodukter gøre det?
Du har sikkert set, at man kan købe shampoo og balsam, der sælges som specielt fremstillet til farvet hår. Den slags prokuratorkneb skal du ikke lade dig besnære af. Ingen af disse produkter vil kunne få dit hår til at holde på den nye farve længere end en hvilken som helst ordinær shampoo eller balsam! Du kan med sindsro stoppe med at være på udkig efter styling-produkter, hvor varemærket sælges under betegnelsen “sikker til farvet hår.” Ingredienserne i produkterne er ikke anderledes end, hvad man finder i almindelige hårplejeprodukter. De fleste hårprodukter indeholder blide ingredienser, som ikke fjerner hårfarve. Selv alkohol i styling-produkter vil måske nok skabe hudproblemer, men det vil ikke påvirke din hårfarve, fordi det fordamper, før det kan skade håret.
Dine farvede ’Lokker’ ødelægges ganske simpelt af almindeligt vand, styling-værktøjer der er for varme, for meget hårvask og ubeskyttet solbadning! Denne skadelige indflydelse på farven er stærkere end noget hårplejeprodukt, du bruger, uanset hvad etiketten siger, eller hvor meget det koster.

Skælshampoo til tørt hår samt problemer med hovedbunden

Hvis du holder dit hår tørt så længe som muligt, har du en sikker metode til at holde på en hårfarve. En større klipning giver også resultater, men det er vel ikke ligefrem det, du altid ønsker dig? Det bedste er imidlertid en shampoo som frisørens vitalsystem nr. 2 en skælshampoo til tørt hår eller farvet hår. Shampooer mod en tør hovedbund bevarer resultatet af, at du har ladet dit hår farve?
Frisørens vitalsystem 2 er en skælshampoo til tørt hår, tør hovedbund og farvet hår og er en terapeutisk shampoo, der er effektiv i bekæmpelsen af skæl, svamp og kløe. Hovedbunden tilføres den fugtighed, den mangler, og shampooen dulmer og beroliger irriteret hud. At hårfarvers holdbarhed bevares, skyldes shampooens indhold af antioxidant. Har du først prøvet denne enestående skælshampoo til tørt hår, vil du opdage, at den forbedrer hårets tilstand. Håret efterlades rent, smukt og glansfuldt, efter du har vasket hår.

Hvorfor en skælshampoo til tørt hår eller tør hovedbund?

Man støder på udtørret hår, når issen ikke modtager tilstrækkelig med fugt, eller hvis håret ikke kan slippe af med fugten fra huden? Håret mister sin glans, og det ser kruset, livløs og kedeligt ud. Naturlig ’smøring’ med olier fra hårets rødder holder håret fugtet og skinnende. Med alderen udskiller der mindre olier fra håret. Andre aldersgrupper rammes imidlertid også. Hovedbunden skaller af, og der falder flager af skæl ned på skuldrene.

Overdrevet brug af shampooer får hovedbunden til at udtørre, og den udsættes nu lettere for virkningerne af skadelige kemikalier. Disse findes ikke i frisørens vital system. Endvidere er overdrevet brug af stærk varme til hårbehandling skyldig (hårtørrere, Krøllejern, og elektriske curlere). Konstant påvirkning af vejr og vind er en anden faktor bag udtørret hår og hovedbund.

Tips.

  • Hvis man bruger for meget shampoo fjernes de beskyttende lipider. Lipider er fedtstoffer, og uden dem vil huden udsættes for bakterier, kemiske ingredienser og vandreserver, der fordamper. Huden vil uden lipiderne tørre ud. Det er derfor vi siger, at du ikke skal overdrive hårvask!
  • Brug kun produkter, som er velegnet til din hårtype. De korrekte produkter indeholder mindre sæbeskum, og et højt indhold af silicium vil gøre det lettere at rede dit hår
  • Forkæl dit hår mindst en gang om ugen. Giv dit tørre hår en masse fugt og luk hårets overflade til med blødgørende olier
  • Flittig brug af ’Knofedt’ er vigtig! Regelmæssig massage af hovedbunden forbedrer blodtilførslen til hovedbunden og stimulere udskilningen af sebum. Sebum er en olieagtig substans, som kroppen producerer naturligt fra talgkirtlerne i hovedbunden.
  • Lad være med at vaske dit hår med alt for varmt vand. Det fjerner de naturlige stoffer i dit hår. Stil temperaturvælgeren mellem lunken og moderat varme. Skyl længere hår med koldt vand. Dette vil gøre håret glat og skinnende
  • Lad være med at ’style’ med produkter, der indeholder alkohol! Alkohol i hårspray, skumprodukter, geler og andre produkter udtørrer håret.

Hvor ofte skal jeg bruge skælshampoo til tørt hår?

Daglig hårvask eller i det mindste tre til fire gange om ugen indleder behandlingen de to første uger. denne skælshampoo til tørt hår skal sidde cirka fire minutter. Videre behandlingen kører efter det samme mønster.

Ingredienser:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Disodium Undecylenamido MEA-Sulfosuccinate, , Sodium Laureth-8 Sulfate, Sodium Chloride, PEG-4 Rapeseedamide, Climbazole, Piroctone Olamine, Salicylic Acid, Rosmarinus Officinalis, Hydrolyzed Collagen, Menthol.

Frisørens Vital System – Terapeutisk Shampoo nr. 2 (FVS 2) indeholder 215 ml