large_Gibidyl-Balsam
Billig Gibidyl Balsam 150ml med 8 % rabat nu
14. august 2017
Shampoo til tørt hår
Skælshampoo til tørt hår fra Nicehair FVS No. 2
21. august 2017

Schwarzkopf oliekur – Køb en shampoo peeling

Schwarzkopf oliekur fra Frisørens vitalsystem (FVS)

Køb produktet her nu
Hun havde længe døjet med skæl og en kløende hovedbund. Hun spurgte alt og alle. Rådene var velmente, men de hjalp ikke. Lægen anbefalede et eller andet receptpligtigt, det kunne ganske vidst lindre for en tid, men hun var tvunget til at bruge det igen og igen, fordi det hele vendte tilbage, når virkningen havde fortaget sig. Hendes lange hår virkede ’tjavset, det spaltede og det lignede mest af alt noget groft garn. Der var en gang, sådan begynder alle eventyr forsøgte hun sig spøgende med. Men det dækkede over, at hun havde mistet det glansfulde og bløde ’look’ hendes hår en gang havde. At det hele var ganske simpelt, opdagede hun først, da der var en, der fortalte hende, at problemer med kløe i hovedbunden eller fedtet skyldes at hun trængte til Schwarzkopf oliekur hermed en peeling. Peeling af huden – jo! Men det samme af hovedbunden havde hun lige godt aldrig troet. Schwarzkopf oliekur er en peelingen som gjorde underværker, og i dag er hendes hår smukt og velplejet.

Glarmesteren sendte læredrengen ud
Man har længe vidst, at den er gal med de traditionelle shampooer herunder også de, der udgiver sig for at være effektive mod skæl og kløe. Langt den største del af kendte mærker indeholder stoffer som sulfater, phthalater farve eller parfume. Hver gang du vasker hår, optager din hud nogle af disse kemikalier. At bruge disse ingredienser, sænker måske nok fabrikanternes omkostninger, men man skal se sig godt for. For det man risikerer at få med hjem i indkøbskurven kan være skadeligt, fordi det er baseret på disse stoffer. Det naturlige hårfedt vaskes væk sammen med urenhederme. Når man anvender en balsam eller styling-produkter, er disse som regel fabrikeret på grundlag af vaseline og mineralsk olie. Det smarte trick er, at de erstatter de olier, der allerede er skyllet ud af håret. Onde tunger vil uden tvivl påstå, at denne måde at afsætte shampooer og balsam på svarer til glarmesteren, der sender sin læredreng ud om natten. Drengen sættes nemlig til at knuse ruder, som glarmesteren så kan sætte i på ny dagen efter!

Brug Schwarzkopf oliekur og undgå drengen om natten

Efter en hårvask tvinges kroppen til at udskille Sebum (olie) for at genetablere hårets naturlige balance. Det der så sker er, at håret og hovedbunden bliver fedtet igen. Den slags er rigtig ’svir’ for gærsvampe. Hovedbunden yder nemlig de maksimale betingelser, for at du får et fedtet hår. Endnu en gang på den med vask af det fedtede hår. Hårsækkene lukker til, man får skæl og kløe, og så er man inde i ond cirkel, hvor der skal bruges balsam på ny.

Shampoo med Peeling – Schwarzkopf oliekur

En shampoo med peeling skal helst udmærke sig ved at være et produkt, der går i dybden. schwarzkopf oliekur / shampoo peelingen skal effektivt rense op i hovedbunden. Rester af anvendt shampoo og fedtstoffer skal vaskes ud, samtidig med, at Schwarzkopf oliekur / shampoo peelingen ikke skader håret. Hårsækkene og hovedbunden stimuleres, og dette skaber en sundere hovedbund med forbedret blodcirkulation til følge. Frisørens Vital system og den terapeutiske peeling er superb, når den anvendes før håret vaskes med en passende shampoo, der kan fås i FVS systemet til enten tør, fedtet eller normal hovedbund. Denne schwarzkopf oliekur / peeling bortfjerner produktrester og andet snavs. Frisørens vital system (FVS) er sundhedsfremmende, det virker i lang tid, og Schwarzkopf oliekur giver håret sin naturlige fugtighed tilbage. Efter en peeling er hovedbunden befriet for døde hudceller, og har håret lidt skade genskabes det på ny. Schwarzkopf oliekur giver håret naturlig glans, og det bliver let at rede ud.

Gavnlige ingredienser frem for kemikalier
Frisørens Vital System indeholder ikke ovennævnte skadelige tilsætningsstoffer. Systemet bygger primært på 6 vigtige ingredienser. Den første er Climbazole, der modvirker dannelsen af de ti kendte gærsvampe, som menes at forårsage skæl. Climbazole er aktiv i organiske produkter mod skæl og svamp. I Schwarzkopf FVS serien findes den i shampoo og balsam produkter. Forskning i USA viser, at en shampoo der indeholder 0,5 % piroctonolamin and 0,45 % climbazol har vist sig effektiv med hensyn til reduktionen af mængden af skæl. Denne blanding viste sig også at have fordele i forbindelse med balsamprodukter. Piroctonolami modvirker de gærsvampe, der giver anledning til skæl. En shampoo peeling, der indeholder Salicylsyre skraber overhuden ned til hudlaget, hvor nye hudceller opstår. Huden i hovedbunden får en mere frisk, mindre plettet og glattere fremtoning. Schwarzkopf oliekur / peeling borteliminerer overfladiske hudceller og overfladisk pigment. Nye overhudsceller stimuleres og glycosaminoglycaner bidrager til at øge fugtindholdet i huden. Peeling-effekten medvirker til at gendanne ny frisk hud på hovedbunden. Undecylensyre der også betegnes som undecensyre, er en organisk, umættet fedtsyre, der er udvundet af ricinusolie. Stoffet virker mod gærsvampe, og det har anti-bakterielle egenskaber. Stoffet modvirker en for høj afsondring i hovedbundens talgkirtler og det virker beroligende på huden. Hydrogenol medvirker til at pleje håret, fordi det tilfører fugt og elasticitet til hvert enkelt hårstrå. Schwarzkopf oliekur beskytter samtidig mod UV-lys og forlænger varigheden af farvning. Rosmarin virker stimulerende på blodcirkulationen; urten fjerner skæl og den virker desinficerende. Rosmarin kan med fordel anvendes af de, der er allergiske overfor parfume. Man får et produkt, der er kendt for sin friske duft uden skadelige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Tips til anvendelsen af Schwarzkopf oliekur

  • Hold igen med shampooen. Hvis du bruger for meget øger du muligheden for at sæberester ikke skylles ud. Fejlagtig dosering af shampoo og sjusket skylning kan kun forårsage irritation af hovedbunden og dannelsen af skæl.
  • Eksfolier din hovedbund med Schwarzkopf oliekur / Frisørens Vital System peeling til alle hudtyper. Du slipper af med tørre, døde hudceller. Shampooen gnides forsigtigt ind i din hovedbund med fingerspidserne, uden at neglene kommer i berøring med huden. Hvis neglene kradser kan det forårsage rifter.
  • Undgå brug af meget varmt vand. Varmt vand udtørrer huden, og gør kun ondt værre for huden bliver tør og skællet. Det samme gælder styling produkter såsom krøllejern, curlere og hårtørrere. For meget varme bevirker en irriteret og tør hovedbund.
  • Masser hovedbunden grundigt. Blodet strømmer til hovedbunden, og åbner blokerede porer, der kan forstyrre talg-produktionen. Masser hovedbunden så ofte du kan, både før eller mens din shampoo skummer håret. Ja – selv når du slapper af foran fjernsynet er hovedbundsmassage en god ide. Fugt eventuelt fingrene med lidt olivenolie, hver gang du masserer.

Ingredienser

Aqua (Water), Cetrimonium Chloride, Climbazole, Glycerin, Menthol, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,Sodium Laureth Sulfate, Ceteareth-20, Piroctone Olamine, Rosmarinus Officinalis, Salicylic Acid, Sodium Laureth-8 Sulfate, Sodium Oleth Sulfate,

Frisørens Vital System Schwarzkopf oliekur 5 til alle hårtyper indeholder 215 ml