saltvandsspray
Saltvandsspray rabat på John Masters Sea Mist
11. august 2017
Unik sæbeskål
Sæbeskål i smuk unik oliventræ
11. august 2017

Sæbe til tørre pletter på huden f.eks røde pletter, små sår, hud der skaller af m.m.

tørre pletter på huden

Har du tørre pletter på huden så brug sæbe til tør hud her med saltrestlage fra Læsø saltsyderi

Denne pragtfulde sæbe er fremstillet af Morgenfruerne på Læsø.

Køb produktet her nu

Der findes gode sæber og så findes der håndsæbe der specielt er fremstillet til tørre pletter på huden brug en god håndsæbe med saltrestlage, den sidst nævnte er speciel god hvis du lider af din hud har røde pletter, skaller af, eller du har små sår på din hud, en tør hud kan også blive hjulpen med denne håndsæbe fra Læsø.

Denne håndsæbe fra Læsø med saltrestlage til at bekæmpe tørre pletter på huden ved alle former for hud og helt unik til tør og skællende hud. Denne sæbe har en en let slibende virkning, som fjerner de døde hudceller og så indeholder saltrestlage med en lang række vitale mineraler, salte og sporstoffer, som giver huden fornyet energi.

Du kan læse mere her om hudproblemer, og hvorfor du bør overveje at bruge en sæbe med salt fra højkoncentreret saltvand

tørre pletter på huden

Vil du gerne have en håndlavet håndsæbe, der er god til alt hud – så vælger du denne pragtfulde og effektive håndrørte håndsæbe fra den lille ø midt i Kattegat nemlig fra Læsø, den vasker blidt din hænder eller krop hver gang.

Lider du af tørre pletter på huden så er Læsø salt vejen frem, det er et meget højt værdsat produkt, hvilket dels skyldes, at den er lavet efter ældgamle håndværksmæssige traditioner teknikker. Dels skyldes det også at den lille mængde af produceret salt er meget attraktiv, fordi Læsø Salt i blandet en ekstra god sæbe har en porøs og let opløselig struktur. Indholdet i Læsø salt er 95 % natrium og 5 procent af forskellige mineraler, jod og sporstoffer. Efter udvindingen af salt til gastronomiske formål er der en restsaltlage tilbage. Saltlagen kan ikke spises! Men når den indeholder masser af mineraler og sporstoffer er den virkelig gavnlig for huden derfor er det i denne håndsøbe mod tørre pletter på huden. Saltlagen styrker og stabiliserer huden ved at tilføje den vigtige mineraler.