vaskepulver
Billigt vaskemiddel til tøjvask finder du nemt her nu
3. april 2018

Solcreme – Sol spray fra Piz Buin solcreme

piz buin solcreme

Piz Buin solcreme hjælper dig i solen

Det anerkendte internationale firma Piz Buin har opbygget sin virksomhed på grundlag af klare målsætninger om etik og samvittighedsfuldhed i forhold til leverandører, distributører og vores forbrugere. Virksomhedens kultur sætter produkterne i centrum, med det mål, at man til stadighed kan forbedre værdien af Piz Buin solcreme -produkter for alle berørte. Piz Buin har udviklet en serie af ekstraordinært effektive produkter mht. din solbeskyttelse. Firmaet blev grundlagt af Piz Buin i 1979 i Piz Buin hjem, og siden da har virksomheden helliget sit virke til at udvikle og producere produkter med en seriøs og pålidelig beskyttelse af huden.

Køb produktet her nu

I dag bygger familievirksomheden videre på værdier af datteren, Anne Kirstine Riemann i sin egenskab af at være formand for bestyrelsen. Piz Buin solcreme ’flagskib ligger indenfor solcreme og solspray 15 serien behøver du kun at bruge gang om dagen, og du har den perfekte løsning indrettet på alle hudtyper alt efter, hvor meget sollys du kan klare og især, hvor mange timer du kan tåle af ekstremt sollys. De mange former for solcreme eller solspray føres i dag fra postordrefirmaet Apopro Online Apotek, hvor du kan finde netop mange forskellige solcremer eller solspray fra Piz Buin.

Piz Buin solcreme hjælper dig mod hudkræft

Sollys er den vigtigste årsag til, at din hud ældes hurtigere end normalt. Hertil kommer risikoen for hudkræft, hvor man de seneste år har måttet imødese et stigende antal tilfælde. Udsættelse af huden for ultraviolet stråling fra sollys i form af UVA eller UVB tegner sig for omkring 90 % af symptomerne på en for tidlig aldring af huden. Vidste du, at de fleste af disse virkninger allerede opstår efter 20 års alderen. Du skal derfor gøre dig flere ting klart allerede i en tidlig alder.

For det første vil selv små mængder af UV bestråling udløse de processer, der fører til tidlige rynker.

For det andet indebærer langsigtede gentagne udsættelser af huden af sollys et stort antal uønskede konsekvenser i form af aldrende hud og basal celle- og lungekræft.

For det tredje er en intens udsættelse af sollys tidligt i livet en vigtig årsag til modermærkekræft, der er kendt som en særlig aggressiv hudkræft. Forskning har godtgjort, at der er god grund til at konkludere, at både UVA og UVB-stråler forårsager betydelige hudskader, som fører til rynker, lavere immunitet mod infektion, aldring hudlidelser og kræft. Derfor er brugen af beskyttende solcreme og solspray yderst vigtige i din daglige omgang med solen. Det yder en maksimal beskyttelse, hvis du anvender solcreme med den rigtige beskyttelses faktor.