Vildrose badesalt
Vildrose badesalt til nedtrykte-fødder
11. august 2017
large_Gibidyl-advanced
Køb Gibidyl advanced shampoo med 8 % rabat her
14. august 2017

P20 solcreme – Solbeskyttelse spray og creme

riemann_20spf_10hours_100ml-250x250

P20 solcreme langtids solbeskyttelse

En langtidsholdbar solbeskyttelse til dig, der gerne vil have en solcreme du kan smøre på før du går ud i solen, og som ønsker en vandfast solcreme, der er uden farvestoffer, parabener, og uden parfume, og uden tilsætningsstoffer.

Denne P20 solcreme beskytter dig mod solens skadelige UVB og UVA stråler, denne solcreme P20 giver beskyttelse i op til 10 timer, også selvom du er taget til stranden og går i vandet.

Solcremen er let og påføre din hud, og den er praktisk da den ikke fedter. Denne solcreme P20 er desuden også velegnet til behårede områder, samt kan den bruges under make-up.

P20 solcreme uden parabener og parfume.

Kroppen optager meget hurtigt det som vi smører vores hud ind i, derfor er det en stor fordel når en solcreme ikke indeholder parabener, parfume, og andre overflødige farvestoffer. Så spray, og nyd solen og den danske sommer, eller sydens sol. Ved at bestille denne P20 solcreme hos os, er du sikker på at have solbeskyttelse hele ferien, og ikke er tvunget til at købe et kopiprodukt i f.eks. udlandet. Hos os får du den originale P20 solcreme.

Kategori

Lav beskyttelse

Mellem Beskyttelse

Høj beskyttelse

Meget Høj beskyttelse

Solbeskyttelsesfaktor (SPF)

6 – 10

15 – 25

30 – 50

50 +

P20 solcreme indhold både som creme og spray

En solspray eller solcreme med faktor 15 som beskyttelse anses herhjemme for at være rigeligt for den gennemsnitlige dansker, hvad hudpigmentering og følsomhed over for solen angår. Når vi pakker kufferten for at drage sydpå eller ud i det danske sommerland, er det i dag mestendels solcremer eller solsprays med faktor 30, der stoppes ned. En rundspørge foretaget blandt relevante forhandlere som Matas, Coop, Dansk Supermarked og Apotekerne bekræfter dette. Ja selv for sprays og cremer med en beskyttelsesfaktor 50 er der en markant stigning i omsætningen i forhold til forrige år. Hvis man har en sart hud, og hvis man let pådrager sig en solskoldning, bør man bruge produkter med en beskyttelsesfaktor på 15 eller højere fx P20 solcreme. Spray dig en ca. 20 til 30 minutter før du vil tage solbade eller gå ud i solen. På dage, hvor UV-indekset er højere end 3, for eksempel 6 eller derover, er det oplagt med en større sprayfaktor end 15. Her henvises der til de andre produkter Kingbo fører med varierende beskyttelsesgrader. En vandfast P20 solcreme eller spray med faktor 30 er et must for personer med meget lys hud. Er du taget til troperne eller subtroperne er det de høje faktorer, der spiller en rolle. Riemann P20 solbeskyttelse SpF 15 er et produkt der virker. Sprayen giver maksimalt 10 timers beskyttelse mod UV-A og UV-B stråler, og det selv ved gentagne ophold i solen. Solsprayen er både vandfast og uden parfume. Parabener forefindes ikke i produktet, og det er helt uden farveindhold.

P20 solcreme
p20 solcreme fra Riemann er en langtidsholdbar solcreme der tillader dig at nyde liver uden konstant at skal smøre huden med solcreme.