Gibidyl pakketilbud
Tyndt hår prøv da Gibidyl shampoo – Klassisk god shampoo
11. marts 2018
håndsæbe
Lav selv håndsæbe behøves du ikke her – Køb i stedet billigst her
11. marts 2018

Odylique – Creme serie med ekstra plejende salve fra Essential Care

Odylique Øko

Odylique plejende salve til tør hud

Odyliqueer en økologisk crème oprindeligt beskrevet som lindrende i forbindelse med eksem og psoriasis. Generelt set er denne fremragende creme imidlertid til glæde for flere kunder med hudtyper spændende fra tør til følsom hud. Sparsom påsmøring gør den velegnet til anvendelse mod rynker omkring øjnene.
Køb produktet her nu

Ifølge ’Helse Nyt’ skal et godt hudplejemiddel til brug på arbejde have to vigtige funktioner. For det første skal produktet styrke hudbarrieren og øge hudens modstandskraft. For det andet skal det genskabe en ødelagt hudbarriere. Hudplejemidler med denne egenskab fungerer optimalt, og de er klart de bedste. Odylique baseret på et højt indhold af renset petrolatum i størrelsesordenen 60 %, giver denne beskyttelse. Oprenset petrolatum eller hvid vaseline og andre destillations produkter fra jordolie såsom mineralsk olie, paraffin og paraffinolie indgår i dag i mange hudplejemidler, som har en gunstig virkning. Den uoprensede petrolatum er et biprodukt fra råolieindustrien, og man mener, at det kan indeholde kræftfremkaldende aromatiske kulbrinter. Det er derfor ikke tilrådeligt at anvende det til kosmetiske formål. Odylique har samme egenskaber som oprensede produkter. Den indeholder alene øko-ingredienser som ekstra jomfru olivenolie, kokosolie, shea-smør og bivoks. Odylique absorberes dybt ind i huden, og den genskaber hudens fugtbalance på samme tid med, at den udgør en beskyttende hudbarriere uden at blokere porerne. Den økologiske creme blokerer ikke porerne som jordolierne gør.

Britiske ’Soil Association’ har givet produktet et øko-mærke. Britiske ’Beauty Awards’ anbefalede i 2008 Odylique som en af de bedste cremer på markedet. Produktet er velegnet til veganere og vegetarer.

Odylique til tør eller skadet hud.

Odylique er en salve der kan bruges mod mange forskellige hudproblemer. Den er vigtig at have, især for personer der har meget tør hud eller følsom hud. Ultra Rich Odylique frigiver fugt der trænger dybt ind i hudens lag, og dermed hjælper den hudens eget immunforsvar, og dette sker uden at lukke hudens porre.

Denne Ultra Rich Odyliquekan bruges alene, eller sammen med Repair Lotion. Den kan med stor fordel også anvendes som en god fugtgiver i ens hår, den skal anvendes på hårets spidser. Du kan også bruge den som en hårkur ved beskadiget hår.

Odylique kan med stor fordel bruges til at beskytte dine hænder inden opvasken / rengøringen eller før en opfriskende svømmetur.

Odylique er Certificeret 99 % økologisk af Soil Association.