håndsæbe
Lav selv håndsæbe behøves du ikke her – Køb i stedet billigst her
11. marts 2018
badeanstalten kropsolie
Badeanstalten kropsolie og massageolie – Købes billigst her online
3. april 2018

Køb her hvid te af de yngste teblade på planten

hvid te Sicilien

Køb eksklusive hvid te billigt her

Den hvide te henter sine navne fra en række te planter. Den særegne behandlingsmåde af disse teer, og de teknikker, der anvendes, når den høstes, lader små sølvhvide dun på te buskens blade og knopper uberørte. Kinesisk te tradition daterer sig i kinesisk historie helt tilbage til år 2737 før vor tidsregning.
Køb produktet her nu

Under det kinesiske Song-dynasti udviklede man den hvide te fra grøn te, og Song-dynastiets kejser Hui Zong proklamerede den hvide te som kulminationen på alle elegante te former. Den unikke proces er også dokumenteret i Ming-dynastiet bøger om te dyrkning. Det kinesiske hvide te Østerlandsk Imperial White Te sortiment stammer fra de tre plantevariationer: ’Big white Tea´, ’Narcissus White’ og ’Vegetable White’. Teens kvalitet og type betinges af farven på tebladene, lige såvel som på den forblandede te, der skifter mellem lysegule-, grønne farver til mørkebrun. ’Da Bai’ te (Big White) kendes første gang fra Fuding omkring 1857. Siden 1885 begyndte bønderne at plukke friske te knopper fra “Big White Tea” varianten, for man ville fremelske sorterne ’Silver Tip’ eller ’Silver Needle’ te. ’Narcissus White’ er en Oolong specialitet fra Fujian regionen. Te bladene er gulgrønne, kantrøde, bløde, krøllede og stramt formede små strenge. Smagen af Østerlandsk Imperial White Te er fyldig, frisk og sødlig. Narcissus te produceres i Jianyang, Jianou, Yongchun og andre steder i Fujian te regionen kendt for sit milde klima, sin frugtbare jord og rigelige nedbør, der gør stedet meget velegnet til te dyrkning. ’Vegetable White’ omfatter flere mindre kendte hvide te sorter lavet af friske teblade plukket fra en te busk af samme navn.

Bedstemor´s rababer the en den fineste Teer

Indeholder 250 gram Bedstemor´s rababer the. Teen bør trække 4 minutter, vandet bør være 80 grader.

Køb den fineste hvide te her eller the med orange ægte duft af Sicilien. Køb den billigt her hos os med nen levering.

Store tekopper fremstillet i Italiensk design

Gi’r du et knus – før du bevæger dig ud af mit liv? sang pigerne Lotte Feder og Bodil Agerschou, tilsammen duoen ’Snapshots’ tilbage i 1983, da de vandt melodi grand prix. I folkemunde blev det hurtigt til ’Gi’r du et krus’, og det er måske mere vigtigt end som så? For når nogen spørger til, hvordan du ønsker din kaffe, the eller kakao vil de fleste nok være tilbøjelige til at tro, at det handler om, at vi vil have den varme drik med fløde, flødeskum, sukker eller mælk for på den måde at kunne forbedre sit drikkevalg. Men det er ikke hele historien. For også andre ting påvirker vore valg m.h.t. hvad og hvordan, vi vil drikke den bedste kop.
Køb produktet her nu
Farven på store tekopper, valget af eventuelle tekster og illustrationer samt deres farver har også en stor betydning. Det påvirker os psykisk og forstærker vore smagsindtryk. Og det siger måske noget om, hvem vi er, og hvad vi interesserer os for. Ifølge en nylig undersøgelse kan alene farver påvirke den måde, vi f.eks. opfatter smagen af vores kaffe på drik den derfor af et store tekopper fra Kingbo. Farver og design af et produkt påvirker i høj grad forbrugeres opfattelser og oplevelser af forskellige nydelsesmidler. En psykolog og marketingmedarbejder i USA så allerede denne tendens i 40’erne, da man opdagede at salget af kedelig margarine gik i vejret efter, at man havde introduceret smørgul emballage. Forskere fra Federation University i Australien, tror i dag, at caféejere og producenter af køkkenudstyr kan øge deres kaffesalg og få mere trofaste kunder ved at overveje farven på det store kaffekrus. Så hvorfor ikke tage disse opdagelser med ind i dit eget køkken og gøre dig og dine venners smagsoplevelser meget mere righoldige?