Shampoo til tørt hår
Skælshampoo til tørt hår fra Nicehair FVS No. 2
21. august 2017
Omega-3
EPA-GLA+ omega 3-6-7-9 fra Helsekost-online er billigt her
5. september 2017

Billige hårprodukter fra Frisørens vital system

fvs shampoo

Vælg Hårprodukter her – Terapeutisk balsam – til farvet, behandlet og tørt hår.

Køb produktet her nu
Walt Disneys tegneseriefigur Madam Mim er en velkendt heks, der holder til i skoven udenfor den legendariske ’Andeby’. Hun er en både komisk og uhyggelig figur. Hendes frisure er bestemt ikke en skønhedsåbenbaring. Håret står stridt omkring hende, og om end det, man en gang kaldte ’afro looket’, blev opfattet som noget elegant, er det stride hår for de fleste et mareridt. Håret ligner en filtret garnnøgle, der er rullet forkert sammen, og en sådan fuglerede lader sig kun vanskeligt børste. Enhver snak om hårprodukter der vil kunne blødgøre det, eller rede det glat ud forstummer hurtigt hos den, der har det man kalder et elektrisk hår.

Elektrisk hår
Vinterhår har med efterårets og vinteren at gøre. Når det bliver koldere bliver håret elektrisk. Lav temperatur giver lav luftfugtighed, som igen tørrer dit hår ud. Når håret bliver alt for tørt, bliver det statisk elektrisk. Det er det, der får håret til at filtre og ligne en løvemanke. Også beklædning, særlig det, der er fremmende for statisk elektricitet, kan forårsage dette. Brugen af hårprodukter som shampoo og balsam bliver naturligvis vigtig i denne henseende, men det er ikke ligegyldigt, hvilket hårprodukter og mærker, man vælger. Her skal man se sig godt for, inden man køber hårprodukter! Det er ikke alene i vinterhalvåret, at ens hår virker elektrisk på andre. Brug af traditionel hårprodukter fx shampoo åbner hårets lag af skæl, så man kan skylle skidt og snavs ud. Men håret bliver desværre også ved hyppig vask porøst og tørt. Her opstår miseren i form af statisk elektricitet. Der er hårdt brug for et produkt, som virker afstivende på håret, og som genskaber fugtbalancen. De rette hårprodukter herunder shampoo og balsam gør op med forskellige problemer i hovedbunden som skæl, hårtab, svamp og bakterier, kløe irriteret hud, hyperaktivitet i talgkirtlerne og dårlig mikro-cirkulation i hovedbunden. Med hensyn til det udvortes i form af beklædning kan man selvfølgeligt forhindre sit hår i at komme i kontakt med kunststoffer, hvilket på sin side mindsker dannelsen af statisk elektricitet. Her kan man bruge skyllemiddel, når man vasker tøj.

Den onde cirkel
Den er gal med de traditionelle hårprodukter shampooer og balsam, der udgiver sig for at være effektive mod skæl og kløe. Kendte mærker indeholder ingredienser i form af sulfater, phthalater farve eller parfume. Når man vasker hår, opsuger huden nogle af disse kemikalier. Det sænker måske nok fabrikanternes omkostninger og hermed priserne, men man risikerer at få hårprodukter med hjem i indkøbskurven, der er skadelige. Den slags stoffer er nu en gang kemiske, og ikke noget, som den natur, vi er en del af, har skabt. Naturlig hårolie skylles beklageligvist ud sammen med det snavsede. Balsam eller styling-produkter er fabrikeret på grundlag af vaseline og mineralsk olie. Om man skal tale om fabrikantens fup, et prokuratorkneb eller noget andet og mere positivt får stå ubesvaret. Det faktum, der står tilbage er, at olier, der allerede er skyllet ud af håret, erstattes. Kroppen og huden tvinges efter en hårvask til at udskille Sebum (olie) for at genskabe hårets naturlige balance. Balsam gør at håret og hovedbunden bliver fedtet igen, og så kan gærsvampene rigtigt folde sig ud. Så det ender med, at man skal starte forfra med hårvasken. Hårsækkene stopper til, med skæl og kløe som følge, og så er man inde i en ond cirkel!

Brug hårprodukter fra Frisørens vital system (FVS)

Som med andre hårprodukter skal denne terapeutiske balsam anvendes umiddelbart efter en hårvask. Denne balsam, der er nummer seks i rækken af frisørens vital system (FVS) produkt serie fra Schwarzkopf, udmærker sig ved, at modvirke skæl og kløe i hovedbunden. Den tilføjer fugt til din hovedbund og håret bliver glansfyldt og blødt. Dette hårprodukter altså denne balsam er specielt fremstillet til farvet, behandlet og/eller tørt hår. Hovedbunden fugtes og håret efterlades efter tørring skinnende og blødt. Specielt indholdet af antioxidanter beskytter farvet hår og farvet hår holder længere. Antioxidanter er molekyler, der hindrer tab af ilt og arbejder til gavn for din hovedbund. Antioxidanterne i dette hårprodukter forhindrer en for langsom iltningsproces forårsaget af frie radikaler, og de beskytter, forandrer og reparerer huden fra de frie radikaler. Frie radikaler er ubalancerede molekyler, der får huden til at virke betændt, og de skader hudcellerne. Faktorer, der forårsager dette, er cigaretter, overdreven solbadning, alkohol, forurening i luften, og stress. Kliniske forskningsresultater fører til den konklusion, at hårprodukterne i Frisørens Vital System er særdeles virksomme overfor selv svære skæl- og svampeforekomster. Frisørens Vital System bygger primært på seks vigtige elementer, der gør hårprodukter serie anderledes og mindre skadelig end traditionelle hårprodukter. Climbazole modvirker på gærsvamp, som forårsager skæl, og sammen med piroctonolamin i FVS serien er dette effektivt med hensyn til reduktion af skæl. Salicylsyre skraber overhuden ned til hudlaget, så hovedbunden får en frisk, mindre plettet og glattere fremtoning. Undecylensyre, der er en organisk, umættet fedtsyre fra ricinusolie virker mod gærsvampe, og det har anti-bakterielle egenskaber. Stoffet modvirker en for høj afsondring i hovedbundens talgkirtler og det virker beroligende på huden. Hydrogenol tilfører fugt og elasticitet til hvert enkelt hårstrå. Stoffet beskytter samtidig mod UV-lys og forlænger varigheden af farvning. Rosmarin virker stimulerende på blodcirkulationen; urten fjerner skæl og den virker desinficerende.

Tips til anvendelsen af Schwarzkopf oliekur

  • Sammen med FVS balsam er det en god ide at lave en ’for-blødgøring’. Anvend en to til tre spiseskefulde kokosolie over hele håret, før du går under bruseren.
  • Efter at du har vasket dit hår med FVS shampoo anvendes FVS balsam. Lad det sidde i to til fem minutter.
  • I stedet for at skylle al balsam ud af dit hår, er det en god ide, at lade være med at skylle det hele ud. Kunsten er at undgå, at du føler, at dit hår bliver tørt igen.
  • Vær forsigtig, når du børster dit hår! Start fra bunden af dine hår, og ikke toppen af dit hoved. Dette hindrer, at hår trækkes op fra hovedbunden.
  • For megen varme ved tørring af hår er skadeligt. Begynd at tørre dit hår med hårtørreren med en høj indstilling af varme, vekslende mellem høje og lave temperaturer under hele tørringsprocessen.

Køb billig hårprodukter her hos Kingbo fra Frisørens Vital System – Schwarzkopf

Denne balsam -Terapeutisk conditioner fra Schwarzkopf bruges til tørt, farvet eller behandlet hår.

Indeholder 215 ml

Ingredienser

Aqua (Water), Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat protein, , Dimethicone Copolyol, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol StearateCetrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol,Ceteareth-20, Butylene Glycol, Dipalmitoylethyl, Hydroxyethylmonium Methosulfate, , Helianthus Annuus, Hydrolyzed Vegetable Protein, Climbazole, Piroctone Olamine, Rosmarinus Officinalis, Salicylic Acid, Dimethylpabamidopropyl Laurdimonium Tosylate.