Odylique Øko
Odylique – Creme serie med ekstra plejende salve fra Essential Care
11. marts 2018
hvid te Sicilien
Køb her hvid te af de yngste teblade på planten
11. marts 2018

Lav selv håndsæbe behøves du ikke her – Køb i stedet billigst her

håndsæbe

Håndsæbe er dyrt – Spar udgifterne og arbejdet

Her har vi en rigtig naturlige håndsæbe der er utrolig velduftende, de er billigste her at naturlige råvarer, mange af råvarerne kommer fra Danmark. nogle af disse håndsæbe indeholder ingen parabener, samt helt fri for kunstig tilsætning. Spar besværet ved at håndsæbe, køb i stedet for her en god velduftende luksus håndsæbe her.

Køb produktet her nu

Køb her håndsæbe billigst naturlig sæbe 

Her har vi en håndsæbe der er hvid og creme, mange hudlæger råder til at vi går væk fra de flydende sæber, da de indeholder meget vand, og netop det høje vandindhold gør at man er nød til at bruge en masse konserveringsmiddel i de flydende sæber. Derfor et det meget bedre for ens egen sundhed at bruge en fastsæbe. Da en fastsæbe ikke indeholde meget vand behøver man ikke bruge en masse konserveringsmiddel for at få sæben til at holde sig.

Håndsæbe derhjemme kan nemt blive en meget tidskrævende opgave, da man først skal have købe sæbemassen, som er en bekostelig udgift, dernæst skal man indsamle ingredienserne, nogle af dem skal/kan findes i naturen i Danmark, andre skal købes. Hvis man selv vælger at finde ingredienserne i haven eller den Danske natur skal disse i mange tilfælde tørre en rum tid, samt efterbehandles. Yderligere skal man overholde nogle nøje temperaturer når man vil håndsæbe derhjemme. Samt efter fremstillingen bruge tid/el på at tørre sæberne for at de ikke bliver fugtigt.

Prøv derfor en af disse dejlige sæber du finder hos Med24, du kan har finde badeanstalten produkter. Husk vi leverer din bestilling ekstra billigt, fragtprisen er fra Kr 35. Håndsæbe der er helt naturlig uden parabener og kemi, Det er besværligt at håndsæbe, det er tidkrævende. Køb heller håndsæberne billigt her hos os.

Håndsæbe er god personlig pleje

Hvem kan ikke nikke genkendende til at have prøvet at gå en tur i have, og med et bliver din næse fanget af den kraftigt pragtfulde duft fra Syren busken i din egen eller naboens have. Syren er en busk stort set alle kender i haven, da denne busk stor trives i Danmark, hvorfor ikke bibeholde den dejlige duft i et stykke håndsæbe med syren. Syren fås med både lyse og mørke violette blomster, der er meget velduftende, de blomster typisk i juni.

Få denne velduftende håndsæbe med i badet, eller lad den lægge ved håndvasken, og nyd duften hver gang. Prøv denne dejlige creme håndsæbe fra Ærø, hvor den bliver fremstillet af Inge Dahl som bor på vest kysten af øen, med en stor have fyldt med velduftende blomster, der bliver brugt i Ærø sæberne, syren sæben samt de mange andre sæber bliver fremstillet hjemme hos Inge. Hun værner om naturen, og fremstiller sundt naturlige håndsæber som du kan nyde hjemme, allerede i morgen, bestil dem her hos med24 nu med mulighed for billig fragt. Håndsæbe få havens skønne blomster dufte ind i badeværelset, så du kan nyde dem hver eneste dag. Her dejlig kraftig duft af den mørke violette siren

Håndsæbe fra Urtekram med naturlige ingredienser

Denne håndsæbe med urtekram er kendt for sine helende egenskaber. Saften fra den velduftende blomst kan bruges mod hudproblemer som f.eks. psoriasis og eksem. Nu er der så også muligt for at få urtekram sæbe her. Sæbens velplejende og fugtbevarende egenskab har gjort den utrolig populær. Udover tørret blade fra morgenfrue, indeholder sæben også æteriske olier fra patchouli og sød appelsin. Simpelthen en nydelse for enhver der er vild med økologi og har en hang til luksus.

Der er måske ikke mange der kender til patchouli urten, men den hører til i mint-familien og har faktisk været brugt i parfumeprodukter gennem årtier. Den findes typisk i de tropiske klimaer i Asien, Vestafrika og Sydamerika, og har en jordagtig urte duft. Den unikke kombination af morgenfrue, patchouli og appelsin, giver en både helende og velduftende sæbe, som oven i købet er dekorativ at se på. Disse håndsæbe vil helt sikkert pynte på ethvert badeværelse.

Håndsæbe med nordiske birk til tør hud 
Køb håndsæbe med økologiske råvarer. De håndsæbe er fremstillet med sunde naturlige ingredienser helt fra bunden efter nogle hemmelige opskrifter. Sæberne sælges hos ved at klikke på linket ovenfor, der vægter danske produkter meget højt, og nøje udvælger håndsæbe med naturlige ingredienser. Ved urtekram kan man nogle gange komme og se, hvordan olierne bliver blandet og hældt i store forme. Mange af ingredienserne er i baghaven hos vores producent af denne håndlavede sæbe fra Urtekram.