large_Gibidyl-advanced
Køb Gibidyl advanced shampoo med 8 % rabat her
14. august 2017
large_Gibidyl-Balsam
Billig Gibidyl Balsam 150ml med 8 % rabat nu
14. august 2017

Gibidyl Forte Shampoo 150 ml

large_Gibidyl-Balsam

Gibidyl Forte Shampoo 150 ml 8 % rabat her nu

Køb produktet her nu

Kender du det? Dit hår er livløst, spaltet og dødt. Så er denne Gibidyl Forte Shampoo 150 ml lige noget for dig! Med Gibidyl Forte Shampoo 150 ml opnår du et mere kraftfuldt og sundt hår! Tests foretaget af anerkendte forskere i det franske laboratorium Dermscan beretter om, at mænd og kvinders daglige anvendelse af Gibidyl Forte Shampoo 150 ml virker genoplivende på hovedbunden. Nyt hår vokser ud! Det kommer til at virke mere omfangsrigt og fyldigt på samme tid med, at problemer med tyndt hår modarbejdes. Gibidyl Forte Shampoo 150 ml gemmer på det specielle udtræk af Cosborg®-PGB/25™, der komme fra tempeltræets indhold af Ginkgo Biloba. Ginkgotræet er verdens ældste træ; set gennem evolutionens historiske briller har træet eksisteret i omkring 200 millioner år.

Gibidyl Forte Shampoo 150 ml indeholder ikke destruktive stoffer i form af parfume, farvestoffer eller parabener.

Gibidyl Forte Shampoo 150 ml

Køb Gibidyl Forte Shampoo 150 ml billigt her

Ginkgo er berømt for sine medicinske kvaliteter gennem årtusinders lægekunst i Østen. I 70´erne observerede man denne naturmedicins forunderlige egenskaber i Vesten. I dag findes der ikke den planteskole, hvor du ikke kan man købe Ginkgotræet. Ekstrakter føres i alle helsekostbutikker. De gamle lægeråd fortalte os, at Ginkbo er godt for hjertet, og at det giver dig et langt liv. I tusindevis af medicinske forskningsartikler bekræfter dette.

Billigt Gibidyl Forte Shampoo 150 ml hos os

Ginkgo har en fundamental positiv effekt på navnlig de arterielle blodkar, og den gavnlige virkning manifesterer sig ved kredsløbsforstyrrelser især i hjernen. Susen for ørerne, svimmelhed, dårlig hukommelse og nedsat opfattelsesevne modvirkes af ginkgo. Hukommelsesproblemer bedres ved længerevarende indtagelse af Ginkgo. Ligesom træthed og lettere søvnproblemer hos især ældre aftager.

Hvorfor vælge Gibidyl Forte Shampoo 150 ml ?

Brugere af Ginkgo beretter samstemmende om virkninger imod hårtab, depression, hjertesvigt, træthed, muskelkramper, synsforstyrrelser, energiløshed, fysisk træthed, hovedpine og kuldefornemmelser. Gibidyl Forte Shampoo opfrisker hovedbunden; flere næringsstoffer og mere ilt strømmer ud i hårsække i vækst. Den øgede tilføring bedrer den måde hårsækkene fungerer på.

Shampooen kan købes i to styrker. I de første tre måneder anvendes Gibidyl Forte Shampoo 150 ml for at understøtte, at effekten bliver tilstrækkelig kraftig. Derefter videreføres behandlingen med Gibidyl Classic Shampoo for at holde effekten ved lige. Gibidyl Forte Shampoo 150 ml anvendes dagligt for at opnå den gunstigste virkning. Efter hårvask tilrådes Gibidyl Balsam med dens indhold af reetablerende og plejende stoffer.