riemann_20spf_10hours_100ml-250x250
P20 solcreme – Solbeskyttelse spray og creme
14. august 2017
large_Gibidyl-Balsam
Gibidyl Forte Shampoo 150 ml
14. august 2017

Køb Gibidyl advanced shampoo med 8 % rabat her

large_Gibidyl-advanced

Køb Gibidyl advanced shampoo en organisk shampoo

Køb produktet her nu

Organiske hårplejeprodukter vinder om sig i takt med, at mange er blevet mere bevidste om hvilke skadelige tilsætningsstoffer industrien putter i hårplejeprodukter. Køb Gibidyl advanced shampoo her den gemmer hverken på parfumer, farvestoffer eller parabener. Parabener er et middel, der bruges til at forlænge et produkts holdbarhed, og de anvendes mestendels i fødevarer, medicinske produkter og kosmetik. Parabenernes virker mod bakterier, gær- og mugsvampe. Visse parabener er forstyrrende på den hormonale balance, hvilket kan formindske sædkvaliteten hos mænd. Stofferne er under mistanke for at kunne føre til kræft, og man mener, de er skyld i en forandret kønsudvikling. Endvidere er parabenerne under mistanke for, at de kan fremme allergiske reaktioner.

Køb Gibidyl advanced shampoo her

”Gibidyl Organic Shampoo” rummer alene naturlige patenterede ingredienser fra Ginkgo Biloba, biotinyl-GHK (vitaminiseret protein), apigenen fra citrusfrugt samt oleanolsyre fra olivenblade. Ginkgobladene indeholder flavonoider (1 %) og terpener (0,1 %), som formodes at modvirke mindsket blodtilførsel til bl.a. hjernen. Endvidere har forsket arbejdet med den hypotese, at en shampoo indeholdende ginkgo leder til et flot og kraftigere hår. Håret sidder bedre fast i hovedbunden. Det var forskere fra det anerkendte franske Laboratorium Dermscan, der foretog an afprøvning af Gibidyl. De fandt frem til, at personer der brugte dette produkt fik et flot og mere fyldigt hår. Effekten viste sig så tidligt som efter 6 uger med en endnu kraftigere virkning efter tre måneders brug. Så prøv at køb Gibidyl advanced shampoo billigt her hos os i dag.
Anerkendt og testet shampoo – Køb Gibidyl advanced shampoo
Organiske produkter, økologiske produkter eller biodynamiske produkter – kært barn har mange navne, kunne man måske forledes til at tro. Men det er faktisk ikke tilfældet! ”Organisk” er ikke det samme som ”økologisk”. Ordet ”organisk” er noget som er levende organismer frembringer. Eller sagt på dansk, noget kommer fra dyr eller planter som i dette tilfælde med ”Køb Gibidyl advanced shampoo lige her nu”. Udover Ginkgo indeholder shampooen udtræk fra citron og olivenblade. Organiske produkter kan brændes eller nedbrydes i naturen. Økologi er imidlertid mere, fordi det drejer sig om forholdene mellem levende organismer og omgivelserne. Biodynamisk indenfor jordbrug er om samspillet mellem jordbrugets organismer og mennesker uden tilsætning af pesticider.
Efter hårvask er det en god ide at supplere med Gibidyl Balsam, der indeholder en række naturlige genopbyggende og plejende stoffer.