fvs shampoo
Billige hårprodukter fra Frisørens vital system
21. august 2017
fiskeolie
Fiskeolie er vigtigt for din sundhed – Finde det billigst her nu
7. september 2017

EPA-GLA+ omega 3-6-7-9 fra Helsekost-online er billigt her

Omega-3

Spis omega-3 nemt og bekvemt med fiskeolie fra Biosym

Vi er ved at blive fortrolige med Omega-3 fiskeolie, fordi vi kender det righoldige udvalg på hylderne. Men kombineret med lægeurten Hjulkrone kan mange også spørge, “hvad er så hjulkroneolie for noget?” De sundhedsmæssige fordele ved Hjulkrone GLA kapsler er vigtige for dem, der søger at modvirke betændelseslignende tilstande. Gamma-linolensyre eller GLA er en særlig Omega 6 fedtsyre, som findes i hjulkroneolie. Undersøgelser fra flere laboratorier antyder, at når denne olie indtages med Omega 3 EPA fra fisk eller fiskeolie gavner Hjulkrone GLA processen med hensyn til at fremme en sund respons på betændelse. GLA er desværre i vid udstrækning blevet elimineret bort fra vores indtag af fødevarer. Den eneste måde at opnå de fordele GLA besidder er gennem et kosttilskud indeholdende enten GLA hjulkroneolie eller lignende olier. Det er derfor tilrådeligt med mindst 450 milligram GLA i kapselform, hvis man vil opnå de fordele, der er forbundet for at reducere betændelsestilstande.

Køb produktet her nu

Fra Biosym har vi omega-3 så er det nemt nemt og bekvemt at få fiskeolie Biosym

En kombination af fiske- og hjulkrone olie indeholder alle vigtige fedtsyrer, men de er ikke skabt lige og adskiller sig i deres sundhedsmæssige fordele. Fiskeolie er rig på omega-3 fedtsyrer og olien fra lægeurten hjulkrone er rig på omega-6-fedtsyrer. Alpha linolensyre eller ALA, er de primære omega-3 fedtsyrer, og de findes også i hørfrøolie, der skal omdannes i kroppen med henblik på at have optimale sundhedsmæssige fordele. Gamma linolensyre eller GLA, er en omega-6 fedtsyre, som findes i hjulkroneolie. Denne olie optages let af kroppen. Den indeholder det vigtigt og næringsrigtige EPA-GLA+ omega.

EPA og DHA, er de respektive omega-3 fedtsyrer, som findes i fiskeolie og det er disse der har de største dokumenterede sundhedsmæssige fordele. GLA har ifølge gigtforeningen en delvis dokumenteret effekt på leddegigt, mens fiskeolien har en gunstig effekt på hjertesygdomme.

Få det bedste og sundeste omega-3 fiskeolie her fra Biosym

Hjulkroneolie er en af ​​de mest rigelige, når det kommer til indholdet af GLA. Selv om de fleste får et overskud af linolsyre gennem kosten, er det ofte ikke omdannet til GLA på grund af en kost, der er for rig på sukker, alkohol eller transfedtsyrer fra forarbejdede fødevarer. Hertil kommer så virkningerne af rygning, forurening, stress, aldring, virusinfektioner og en sygdom som diabetes. Ifølge det amerikanske Marylands universitets medicinske center har man flere kliniske undersøgelser, der dokumenterer GLA effekterne. Dette i sig selv er en god grund til at supplere den daglige kostplan med hjulkroneolie eller GLA, fordi det kan hjælpe til med at forebygge diabetisk neuropati, reumatoid arthritis, osteoporose, præmenstruelt syndrom, eksem ligesom det kan medvirke til cancerbehandling. Fire EPA-GLA+ omega 3-6-7-9 kapsler dagligt indeholder1200 mg Lægehjulkroneolie (Koldpresset & PA-fri), 2400 mg Fiskeolie (fra vildtlevende fisk) og 1400 mg Lecithin (fra naturlig soyaolie) – numrene angiver forskellige former for fedtsyrer.

Man bør aldrig tage GLA kapsler, medmindre man også får tilstrækkelige mængder af EPA, enten fra fisk eller fiskeolie kosttilskud. Kliniske forsøg viser, at hjulkroneolie taget alene medfører en markant stigning i blodets indhold af arachadonsyre som er et pro-inflammatorisk stof. Denne effekt er stærkt reduceret, når GLA kapslerne tages i kombination med EPA fra fisk eller Omega 3 kosttilskud. Husk altid at kosttilskud ikke kan erstatte den ægte vare, de kan kun supplere op til de anbefalede niveauer for daglig indtagelse.