Skip to main content

Flydende sæbe – denne velegnet til tør hud det naturlige valg

89DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Flydende sæbe fra Læsø finder du her, det er en lækker håndsæbe, der kan bruges til flere formål. Den er baseret på Læsø saltrestlage og oliven, og er samtidig duftfri. Ved at vælge denne flydende sæbe fra Læsø, får du en håndsæbe, der kan bruges både på badeværelset og i køkkenet, så giv dig selv muligheden for en lækker håndsæbe fra Læsø – hvor du er sikker på at få plejet huden hver gang. Denne flydende sæbe fra Læsø kan anvendes af alle, den er mild og drøj i brug.

Denne flydende sæbe indeholder Saltrest lage fra Læsø saltrestlage, det kan med fordel anvendes af personer der lider af en hud med røde pletter, små sår samt hud der skaller af.

Du kan på denne side læse mere om hvad du bør gøre hvis du lider af ovenstående problemer med din hud, der vil du bl.a. kunne læse det er en fordel at huden kommer i kontakt med saltvands-/ havbad, derfor overvej at få en sæbe med salt restlage ind i badeværelset i dag.

Flydende sæbe fra Læsø er fremstillet med naturens ingredienser, og nænsomt rørt sammen, for at bevarer så mange vitaminer og mineraler så muligt sæben.

Psoriasis sæbe

 

Yderligere Information

Vægt 0.25 kg