Skip to main content
Udsalg

Har du uren hud eller sart hud eller måske begge dele

69DKK72DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Uren hud, så er du det helt rigtige sted.

Søger du Ansigtsmaske ? eller har du uren hud så er du det rigtige sted, vi har de bedste ansigtsmasker fra Sæbeværkstedet, her har vi den hvide maske, af hvidt ler til den sarte hud.

Vi kender alle til uren hud, derfor finder du naturlig skønhedspleje for sart og tør hud – det er nemlig hvidt ler fra Sæbeværkstedet, der er rigtigt godt at bruge, når du har problemer med sart hud og uren hud. På baggrund af indholdet, der er med færre mineraler end de andre typer af ler, er den nemlig fordelagtig at bruge til denne hudtype samt når man har uren hud.

Hvis du har uren hud eller sart hud er denne ansigtsmaske netop god til dig. det er denne du bør vælge hvis du har enten sart eller uren hud eller begge dele, den hvide ler er den perfekte ansigtsmaske til dig, vil du gerne have forstærket effekten af hvidt ler, så kan du bruge det sammen med rosenvand, grøn te, rooibushte eller kamillete, der alle har et godt indhold af antioxidanter.

Når du skal bruge hvidt ler til ansigtsmaske blander du 2-3 spsk. ler med 2 spsk. vand. Du rører det blidt sammen, smører blandingen ud i ansigtet og lader det så sidde i ca. 15 minutter, før du til sidst skyller det af med lunket vand.

Vil du forkæle dig selv endnu mere, skal du slutte af med en god creme til ansigtet eller en god ansigtsolie, der er med til at blødgøre huden endnu mere.

Søger du Ansigtsmaske ? så behøver du ikke søge mere, vi leverer denne ansigtsmaske hurtigt og billigt hjem til dig, husk inden din bestilling at tjekke de andre kvalitetsvarer vi har her på helsekost-online.

uren hud

Yderligere Information

Vægt 0.1 kg