Skip to main content
Udsalg

Sådan laver du ansigtsmasker med gult ler

69DKK72DKK

På lager

Varenummer: 152 Kategorier: , , Tags: , ,

Produktbeskrivelse

Sådan laver du ansigtsmasker med gult ler derhjemme.

Sådan laver du ansigtsmasker af ler, ler er et fint pulver, der bliver forarbejdet på en naturlig måde og giver dig mulighed for at bruge det til både ansigtsmaske og hårkur. Det er her du finder gult ler fra sæbeværkstedet, der er bedst til fedtede hudtyper, og vil du gerne have en hårkur, så giver det håret endnu mere vitalitet og styrke.

Det er som sagt muligt at bruge gult ler fra Sæbeværkstedet til ansigtsmaske, hvor blandingen skal være 2-3 spsk. gult ler og 2 spsk. vand. Det røres blidt sammen og smøres ud i ansigtet, hvor det skal sidde i ca. 15 minutter. Når behandlingen er færdig kan du straks mærke forskellen og nyde en blød og ren hud.

Læs ovenfor om Sådan laver du ansigtsmasker og her om hvor det gule ler kommer fra og af hvad. Det gule ler fra sæbeværkstedet, som er gravet af gruber under jorden, malet til helt fint pulver efter det er blevet tørret i solen og gennemgået flere grundige kontroller, inden du får mulighed for at bruge det.

Du vælger gult ler fra Sæbeværkstedet her. Har du spørgsmål til Sådan laver du ansigtsmasker, så er du velkommen til at kontakte os.

Sådan laver du ansigtsmasker

Yderligere Information

Vægt 0.1 kg