Skip to main content
Udsalg

Hjemmelavet Ansigtsmaske, til alle hudtyper

69DKK72DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Hjemmelavet Ansigtsmaske

Der er flere grunde til at vælge Grønt ler til ansigtsmaske, da det har en helende effekt på huden og samtidig optager det giftstoffer fra huden og tilfører mineraler som mangan, selen og jern. Du har mulighed for at bruge det i både karbad og som ansigtsmaske, hvor det kan bruges til alle hudtyper.

Du fremstillet nemt og hurtigt en Hjemmelavet Ansigtsmaske med Grønt ler, til ansigtsmaske fra sæbeværkstedet giver dig mulighed for at få en ler, der er gravet op af gruber under jorden, tørret i solen og så er der foretaget grundige kontroller i laboratorier, så du er sikker på at få den bedste ler.
Farven i leret kommer fra det høje indhold af jernoxid og magnesium, der er i leret, og når du bruger det som ansigtsmaske, er det med til at rense og blødgøre huden. Når du laver ansigtsmaske bruger du 2-3 spsk. grønt ler og 2 spsk. vand i en blanding. Du lader ansigtsmasken sidde i 15 minutter, og skyller den derefter af.

Hjemmelavet Ansigtsmaske af Grønt ler, renser plejer og gør din hud har det godt, og forbliver glat længere.

Det er nemt af lave din Hjemmelavet Ansigtsmaske, i dette produkt er det til ca. 5 hjemmelavet ansigtsmasker, som passer til alle hudtyper, vi leverer det hurtigt og nemt hjem til dig, ler har mennesker anvendt  i mange år, som ansigtsmaske  ja også til hele kroppen, dog bruger vi i dag noget mere hygiejnisk ler typer, og ikke hvad man lige finder uden. Vores ler bliver gravet op af gruber under jorden, derefter bliver det tørret i solen, herefter bliver det malet til meget fint pulver, alt dette forgår under laboratoriekontrol, for at opnå den mest rene sammensætning af leret.

Men behøver ikke holde sig til kun den hjemmelavet ansigtsmaske, men kan også bruge det grønne ler når man er i karbad, da det ved tilsætning til badevandet renser samt blødgører huden, prøv det selv.

Grønt ler til ansigtsmaske

Yderligere Information

Vægt 0.1 kg