Skip to main content
Udsalg

Ansigtsmaske til sart hud, eventuelt tør hud

69DKK72DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Ansigtsmaske til sart hud

Prøv denne  rosa ansigtsmaske til sart hud, allerede efter en behandling, vi du føle din hud er blevet mere smidig, flottere og fri for urenheder, den rosa ler er perfekt til sart og eventuelt tør hud.

Denne ansigtsmaske til sart hud har en speciel god evne til at optage og fjeren urenheder , sammenlignet med andre lertyper. Ler er en fint pulver der helt enkelt bare skal blandes med vand eventuelt kildevand, inden brug.

Når du blander denne ansigtsmaske til sart hud, kan du med fordel erstatte det almindelige vand eller kildevand med følgende.

  • Kamillete
  • Roibushte
  • Rosenvand

når du har blandet leren til denne ansigtsmaske til sart hud med en af ovennævnte væsker, påsmører du masken ansigtet, lader den side ca. 15  minutter, vasker med lunkent vand. Glasset indeholder hele 60 gram rosa ler, som giver ca. 5 ansigtsbehandlinger. Herefter vil du med fordel kunne bruge en nærende ansigtscreme, eller olie.

En anden måde at bruge den rosa ansigtsmaske´s ler er ved at, man tager en skefuld ler i karbadet eller fodbadet, det både blødgøre og renser huden, og er dejligt afslappende.

Prøv din ansigtsmaske til sart hud lige her hos os nu, du vil ikke fortryde det et sekund.

ansigtsmaske til sart hud

 

Yderligere Information

Vægt 0.1 kg