Skip to main content
Udsalg

Repair Raz Spa økologisk og naturlig hudpleje

239DKK249DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Repair Raz Spa baseret på naturstoffer – Økologisk hudpleje til din hud.

Se videoen lidt længere nede på siden.

Vidste du, at over 20 procent af alle voksne døjer med en følsom hud? Hvis din hud er følsom, kan du opleve kløe, svie, og stikken. Mange mennesker med følsom hud har også en tør hud, der føles meget øm og / eller stram. Mennesker med denne hudtype kan reagere med overfølsomhed på ingredienser i deres hudprodukter; eskalerende klimaændringer eller en stigning i personlige stressniveau på sin side gør ikke det hele bedre – tværtimod! Folk med alle mulige etniske baggrunde kan have følsom hud, men tilstanden synes at være mest udbredt blandt hvide kvinder. Mange mennesker med denne hudtype lider af rosen, psoriasis eller eksem. Akne er også et almindeligt problem blandt dem, der er følsomme over for de ingredienser, der findes i forskellige hudplejeprodukter.

Har du følsom hud? Så giv huden Repair Raz Spa

Følsom hud kan være ganske udfordrende at slås med. Traditionelle hudprodukter kan irritere huden, og man kan hurtigt få den følelse at uanset hvad man gør, resulterer det i en tør, kløende, rød eller ujævn hud. Netop derfor bør du give din hud ekstra kærlighed og dermed styrke med Repair Raz Spa for din hud. Heldigvis for os der går op i vores sundhed udfases produkter der indeholder parabener og kemiske stoffer, netop derfor indeholder Repair Raz Spa ingen af delene, man er her gået over til naturlige ingredienser da det viser sig kemien og parabenerne er usunde for vores hud og helbred. Dermed kan du undgå at bruge disse skadelige stoffer ved at bruge Repair Raz Spa. Istedet for at bruge produkter der netop er kilde til irritation i mere end en henseende på; også så slutresultatet bliver en rolig og smuk hud. Det første sted at søge efter årsags-forklaringer er hos producenterne der anvender kemiske stoffer, der er direkte skadelige.

Markedet for naturprodukter og hudpleje er mangfoldigt og noget af en udfordring hvis du forsøger på at danne dig et øjeblik.  Så hvorfor ikke starte med Raz Spa’s’ ’Repair’ produkt der er en del af ’fair trade’ ordningen, som er et af de meget få produktsortimenter på markedet specielt fremstillet til hudproblemer og følsom hud. En af ingredienserne i produktet kommer fra ’et fair trade’ kooperativ etableret af kvinder i Burkina Faso, som sikrer kvinderne en indkomst, der er 3 gange større end gennemsnittet i landet.

Repair Raz Spa god til tør og skællet hud

Repair indeholder Lanolin, som er et naturligt fedtstof udvundet af fåreuld. Lanolin er en meget fed salve. Den opretter fugten i selv meget tør og sprungen hud den helt perfekt økologisk Repair Raz Spa for din hud. Så den må siges at være en utrolig effektiv salve, der allerede efter få ganges brug viser en bedring i huden. Den virker både blødgørende, beskyttende og antistatisk. Stoffet gennemtrænger hudens yderste lag ind til underhuden og virker som en fugtighedsreserve, der er kendt for at bibeholde hudens fugtighed. Desuden er bivoks en vigtig bestanddel, der lejrer sig som en tynd ikke-fedtende hinde på huden; den skærmer huden mod udtørring og den giver fornyet glans og forebygger rynkedannelse.

Sheasmør indeholder bl.a. kanel, der beskytter mod solens stråler. Ren Repair Raz Spa indeholder Sheasmør som også er brugt i andre hudpleje produkter så som bl.a. økologisk håndbalsam, læbebalsam og sæber. Endvidere indeholder det, E-vitamin, karotin og allantoin. Smørret virker helende, beskyttende, blødgørende, solbeskyttende og minimerer udtørring af din hud. Her til kommer, at det er fugtgivende og helende. Derfor supplerer sheasmørret lanolinen og bivoksen ganske godt, fordi den er kendt for at tilføje gunstige virkninger med hensyn til en lang række af hudproblemer, der allerede forebygges eller modvirkes af lanolin, bivoks og sheasmør.

’Repair’ rummer bergamot, som er gavnlig mod sår, irritationer, akne, eksem og lignende.

Dette produkt indeholder 100 ml Repair Raz Spa

 

Repair Raz Spa

Yderligere Information

Vægt 0.25 kg