Skip to main content

Rensemaske – Barbercreme – Intim barbering creme fra Raz Spa

219DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Raz Spa’s Rensemaske – Barbercreme – Intim barbering er blot noget af egenskaberne for dette produkt

Se videoen længere nede på siden

Dette produkt er velegnet til utroligt mange ting, her nævnet nogle få: Rensemaske, barbercreme, brug den ved intim barbering, makeupfjerner m.m.

Denne rensemaske er fremstillet af en vulkansk aske, der har opsuget mineraler og vitaminer fra jorden gennem de adskillelige tusinde år. Den har været brugt i over 4000 år som en del af en naturlig skønhedsbehandling for hud og hår. Forekomster findes kun dybt under Atlasbjergene i Marokko. Produktet er promoveret gennem ’fair trade’, som har emballeret produktet. En anvendte teknologi ved fremstillingen af masken involverer, at der anvendes en blanding af fyr olie og anis, som er nogle af de mest rensende olier, der findes i naturen. Rensenmasken med de mange anvendelse muligheder Rensemaske – Barbercreme – Intim barbering er blot nogle af dem.

Rensemasken er særdeles sugende, og den har en enestående evne til at optage vand og fedtstoffer, hvilket gør den ideel til rensning af huden. Mens urenheder fjernes, erstattes de af nærende mineraler, der er berigende for huden. Rensemasken har et større indehold af silica, magnesium, kalium, calcium og andre mineraler samt sporstoffer end andre typer af ler. Disse mineraler giver leret en særdeles afgiftende virkning.

Rensemasken har en mild, sød duft. Ifølge kliniske studier har den en række gunstige virkninger i form af mindre tørhed, færre hudskæl og en mere klar, elastisk, fast og struktureret hud. Huden bliver mindre fedtet og tilstoppede porer renses. En mere glat hud skabes på grund af, at de døde hudlag fjernes. Leret, der anvendes i masken har en pH værdi på mellem 6,9 og 7,5.

Rensemaske – Barbercreme – Intim barbering creme blandes omhyggeligt. 1 glas bliver til 2 glas med rensemaske creme, når det blandes op, så kan du fx blande hvert sit glas op, og anvende hvert glas til en af følgende muligheder. Rensemaske – Barbercreme – Intim barbering creme. Det færdig blandet produkt kan holde i halvanden måned. Det fungerer også godt som en makeup fjerner, og med forsigtighed kan man fjerne selv vandfast mascara. Rensemasken fra Raz Spa kan også anvendes som barberskum for irriteret hud eller bruges ved en intim barbering. Ellers anvendes den som en hovedbunds-maske mod irritationer og fedtet skæl, og den giver en skånsom rengøring af ansigtet morgen og aften.

Økologisk og Fair Trade er denne Rensemaske – Barbercreme – Intim barbering creme.

Raz Spa har en salon i København baseret på Økologi og ’Fair trade’. Konceptet hviler på ideen om at kroppen er en enhed og det er baseret på ayurvedisk medicin. En vigtig del af denne lære er at man ikke lægger noget på huden som man ikke ville putte i munden. Syntetiske parfumer eller mineralske olier er derfor ’bandlyste’. Den medicinske overlevering ayurveda er praktiseres og er blevet udviklet i Indien gennem mere end 2.000 år. Den bygger på et righoldigt materiale indsamlet og overleveret gennem generationer af ayurvediske alternative behandlere. Målet med ayurvedisk terapi er at optimere det enkelte menneskes fysiske og psykiske livskvalitet og samtidig sikre det bedst muligt mod fremtidige sygdomstilfælde. Mennesketyper i det ayurvediske system er kendetegnede ved særlige fysiologiske og mentale karakteristika. Den ayuvedisk behandling baserer sig ofte på medicin lavet på planteekstrakter kombineret med diæter, yoga og/eller massage.

Bestanddele fra udviklingslande er til stadighed en væsentlig del af Fair Trade’s forretningskoncept. Arbejderne der har produceret varerne, har fået en ordentlig løn og god behandling og en minimal belastning af miljøet tilstræbes altid sikret.

Yderligere Information

Vægt 0.25 kg