Skip to main content

Raz Spa Orange Peeling Økologisk hudpleje

219DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Hudpleje fra Raz Spa Orange Peeling  med økologisk ingredienser

Denne Raz Spa Orange Peeling er velegnet til følgende hudtyper: Sart hud, til den modne hud, den beriger desuden huden med de utroligt mange A og E vitaminer.

En del kosmetik og skønhedsprodukter i dag indeholder ekstrakt af appelsinskræl. Så måske skulle du tænke dig om en ekstra gang næste gang smider appelsinskral i affaldskurven uden at skænke det så meget som en eneste tanke? Hvad er det så, der er så specielt ved appelsinskaller? Jo appelsinskræl indeholder en bred vifte af næringsstoffer og phytonutrienter, der har en lindrende virkning på behandling af mange hudsygdomme.

Vidste du, at appelsinskaller faktisk indeholder langt mere C-vitamin end selve appelsinkødet? 100 gram appelsinskaller indeholder 136 mg C-vitamin, mens den kødfulde indvendige del under skræl kun indeholder 70 mg! C-vitamin bekæmper ikke kun de frie radikaler, der ødelægger velfungerende hudceller, det hjælper også med til at tilføje en glødende glans til din hud.

Har du kløende hud ? – Så brug Raz Spa Orange Peeling nu

Det er måske overraskende at opdage, at calcium faktisk er godt for huden. De yderste lag af huden har den største mængde af calcium. Selvom 100 g appelsinskaller kun indeholder 161 mg calcium, kunne de opfylde 16 % af den anbefalede værdi for indtag. Hvis du har kløende tør hud, skal du sørge for at tjekke dit calcium niveauer – de kan være utilstrækkelige! Calcium spiller en meget vigtig rolle i at opretholde en sund hud. Det bidrager til at forny slidte hudceller og forebygge DNA-skader.

Appelsinskræl er en rig kilde bag kostfibre, især pektin. Kostfibre fra 100 gram appelsinskaller kunne udgøre 28 % af det anbefalede daglige indtag. Forskning viser, at tørrede appelsinskaller faktisk øger produktionen af pektin. Hertil kommer at skallerne forhindrer en irritabel tyktarm, kostfibrene hjælper også til med at forhindre blodsukkeret topper umiddelbart efter et måltid.

Massere af vitaminer i Raz Spa Orange Peeling.

Vitamin A er et hormon i hudceller. Gruppen af Vitamin B er en nødvendig del af alle metaboliske processer, når cellerne virker aktivt, og vitamin E virker – så vidt vi ved, som antioxidant for at beskytte mod de skadelige virkninger af oxidanter. En vigtig ingrediens med hensyn til cellemembraner er Lecitin (phospholipid), som er til stede i æggeblomme og vegetabilske olier.

Frugtsyrer (alpha hydroxy syrer) forekommer med alderen at følge de stigende krav om at kaste det overfladiske lag af døde celler af hurtigere af kroppen. Produktet indeholder ubehandlet rørsukker. Når det opløses på den våde hud, dannes en skånsom sukkersyre, der nænsomt fjerner døde hudceller og frisker huden op. Sukkeret i denne ’orange peeling’ er udvundet af økologiske sukkerrør fra ’Fair Trade’ landbrug i Sydamerika.

Frugtsyre i denne Raz Spa Orange Peeling hjælper din hud.

Frugtsyrer formindsker klæbrigheden af størknende materiale, der holder de døde keratiniserede celler på overfladen af huden. Appelsin er den af alle citrusfrugter fra Asien, der senest ankom til Europa. Den er fremmende for cellefornyelse, opløftende, sammentrækkende og afgiftende. Du kan netop pifte en peeling op med skrabet skal fra dine egne økologiske appelsiner. Bergamot er en af de ældst brugte af kendte citrusfrugter. I kejser Napoleons tid var den specielt afholdt som parfume. Den er fantastisk til at hæmme irritationer, små sår, rødmen og lignende. Ingefær er et af de ældste krydderier, der kom med på ‘krydderikaravanen’ fra Asien til Europa. Ingefæren er desinficerende og god til at sætte gang i blodomløbet. Den er derfor venlig mod de mimiske linjer.


Ingefær har været brugt medicinsk gennem tusinder af år, specielt i Østen. Kinesisk medicin anvender ingefær til behandling af mange lidelser, og den bruges som en del af adskillige præparater. Ingefær er rensende, celleregenererende og har masser af antioxidanter. Den sætter gang i blodomløbet, der er med til at opbløde din hud.

Raz Spa Orange Peeling

Yderligere Information

Vægt 0.25 kg