Skip to main content

Du kan undgå Myggestik med denne myggeolie fra Læsø

99DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Du kender garanteret godt fornemmelsen af et myggestik eller andre flyvende kryb, der kan finde på at bide eller stikke dig. Vil du gerne undgå fornemmelsen af stik og bid denne sommer, så har du mulighed for at vælge Læsø Minus stik olie, der udelukkende består af æteriske og naturlige olier.

myggeolie

Der er ikke noget værre end at kradse sig, klø sig og vide at denne sommer også bliver et helvede på grund af de mange myggestik – hvorfor ikke sikre sig at det ikke bliver sådan, ved at investere i en omgang Læsø minus stik olie.

Olien dufter kraftigt, der er ikke brugt nogen former for konserveringsmidler i den, så det er all natural olie du får.

Hvorfor blive generet af irriterende myggestik i myggesæsonen fra maj til august, men myggene er der stadig i månederne, før og efter deres “sæson”, hvorfor ikke sætte en effektiv stopper for de irriterende stik fra myggene, ved at bruge denne myggeolie, der er fremstillet af fine naturlige og økologiske  æteriske olier, uden konserveringsmiddel.

Når du først har prøvet den, vil du helt sikkert mærke en forskel og sommeren bliver aldrig mere helt den samme – på en positiv måde.

Undgå myggestik med denne myggeolie flasken indeholder 100 ml.

Yderligere Information

Vægt 0.2 kg