Skip to main content

Økologisk hudpleje Body Gold uden parabener og skadelig kemi

225DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Økologisk hudpleje Body Gold for en ung og smuk hud

Se videoen lidt længere nede på siden.

Denne økologisk hudpleje Body Oil giver huden en silkeagtig effekt. Prøv denne meget fine kropsolie, der er så rig på en nænsom iagttagelse af alle kendte vigtige principper for en naturgiven økologisk hudpleje. Den er simpelthen ideel til ansigt, krop og hår og den fedter ikke, tværtimod absorberes den med det samme.

Denne økologisk hudpleje:

  • efterlader en beskyttende film på huden, som holder fugten i længere tid
  • nærer og maler med en glattende hudeffekt
  • er en særdeles fin kropsolie beriget med ekstrakter, der er forenelig med- og gavnlig for huden
  • er uden alle mulige skadelige konserveringsmidler

Denne økologisk hudpleje indeholder silkeaminosyrer – en sand proteinkilde! Body Gold giver en beskyttende og silkeblød følelse, som kan anvendes i cremer, sæber, hår-og hudplejeprodukter. Der er tale om et vandbaseret additiv, der ofte benævnes Likvid natursilke.

Silken har et langt bredere anvendelsesområde end man umiddelbart forestiller sig. Silkens sugeevne gør den behagelig at bære i varmt vejr og mens man er aktiv. Silkens lave ledningsevne medvirker til at holde varm luft tæt på huden i koldt vejr. Den er ofte brugt til beklædning, og den er velegnet indenfor en del boligtekstiler. Der skal en særlig fremstillingsproces til for at fjerne den ydre irriterende sericin silkeoverflade, hvilket gør den særligt egnet som sutur, der ikke opsuger. Denne proces har også for nylig ført til indførelse af specialiseret silkeundertøj for patienter med eksem, hvor silken menes at kunne kan reducere denne hudlidelse. Man har fundet nye anvendelser og produktionsteknikker i forbindelse med silke omfattende alt fra engangskrus til medicin leverancer og hologrammer. For at producere 1 kg af silke, skal 3000 silkeorme fortære 104 kg af morbærblade. Konstruktionen af silke kaldes silkeavl.

Økologisk hudpleje med Aminosyre som styrker huden.

Natursilke er som sagt nyttig i elegante hår- og hud produkter, fordi silken er kendt for sin fremragende fugtbindende egenskab og evne til at reparere huden. Derudover er denne ikke-animalske proteinkilde materiale til hud og hår, fordi det giver en beskyttende virkning. Silkeproteinet gemmer på sytten aminosyrer. Og blandt disse er der otte aminosyrer, der er særlig vigtige for mennesker, og som vi ikke selv kan frembringe. Aminosyre styrker huden, og befordrer helbredelsen af celleskader, irritationer og sår. Den forløser hudens naturlige egenskab med hensyn til at skabe afspænding af musklerne, ligesom den virker afdæmpende på hudens receptorer. Aminosyrerne bruges i en bred vifte af kosmetik og personlige plejeprodukter.

Et sandt vitamin boost for din hud med denne økologisk hudpleje.

Frankincense, olibavi eller virak som er til stede i hud-produktet er god til behandling af sår, arvæv, skønhedspletter, strækmærker, og den virker opstrammende på aldrende hud. Stjerne-anis kommer fra Nordøstkina og den indeholder et østrogenlignende plantehormon. Den er virksom mod væske-ophobninger og den er rensende. Hertil kommer indholdet af vitaminer som A, D, E og K, som virker befordrende på vækst af nye hudceller, og som gavner kroppens modstandsdygtighed mod betændelser. Olivenolie hjælper endvidere med til en bedre optagelse af vitaminer fra andre ingredienser, og har et meget højt indhold af antioxidanter. E-vitamin hører til blandt gruppen af stærke antioxidanter. Body Gold fra Raz Spa hjælper til med at bevare en ung og spændstig hud, da den mindsker cellernes forældelsesproces på grund af iltning.

økologisk hudpleje

Yderligere Information

Vægt 0.25 kg