Skip to main content

Mini Repair fra Raz Spa – Hjælper mod irriteret og tør hud

99DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Mini Repair fra Raz Spa til tør og irriteret hud.

De fleste mennesker oplever i løbet af deres liv tør og irriteret hud, som gennem længere tid giver dem ubehag og svie. Det er meget normalt og de flest kvinder oplever det i deres bedste alder. Der er dog ingen grund til bekymring, hvis ikke at man er noget dertil endnu i sit liv, da der findes et produkt på markedet, der kan hjælpe med mange af de gener, og sørge for at man altid har blød og dejlig hud. Der er mange med problemer med udtørret hud og eksem, der prøver mange forskellige cremer uden egentlig at vide, hvad det er, som kroppen egentlig har brug for. Det er også svært at finde ud af, da der findes uendeligt mange produkter på markedet, som alle mener at besidde de rette egenskab, men når alt kommer til alt, er der alt for få, der lever op til det, de lover.

Man skal kunne føle sig godt tilpas med sin hud og ikke blive generet af rødmen og irritation gennem længere tid. Derfor var det som sendt fra himlen, da Mini Repair fra Raz spa kom på markedet, da der endelig fandtes et produkt, der kunne tage kampen op med den tørre hud og alle de andre gener, som dette kan medføre. Mini Repair fra Raz spa sørger for, som navnet lægger op til, at reparere huden, hvor den er ramt af irritationen, og hjælper med at man får dejlige hud tilbage fra dengang man var ung.

Mini Repair fra Raz spa

Til alle hudtyper Mini Repair fra Raz spa

Mini Repair fra Raz spa fungerer som en fantastisk læbepomade, der sørger for at man ikke irriteres af læber der sprækker. Dette er især rart om vinteren, hvor mange har problemer med tørre læber, som et resultat af den kolde vind. Mini Repair fra Raz spa har vundet brugertest indenfor dette område samt til bekæmpelse af såkaldt rød hale til spædbørn, og den har dermed vist sig at hjælpe rigtig mange mennesker i mange forskellige tilfælde. Mini Repair fra Raz spa er sammensat af naturlige ingredienser og denne økologiske formel, giver Mini Repair fra Raz spa den sunde effekt på huden, da den ikke er præget af tilsætningsstoffer, som det er tilfældet med så mange andre produkter.

Fedtstoffet Lanolin, som minder meget om menneskets fedtstof og findes i det beskyttende lag fra ulden på et får, er en kerneingrediens i Mini Repair fra Raz spa, og den er god til at trække ned i huden, og hjælper med at kunne opretholde hudens fugtighed, som er det vigtigste element, hvis man gerne vil undgå tør hud. Bivoks er også en af de spændende ingredienser i denne økologiske salve, da bivoksen har en naturlig konsistens, der kan hjælpe med at holde huden elastisk og beskytte mod tørre hud.

Til sidst kan man nævne den udsøgte Sheasmør, der indeholder en masse vitaminer, og som er utrolig sund og huden. Sheasmør findes i sheanødder, som der vokser i Senegal, og det er blevet en meget udsøgt vare blandt de lokale kvinder grundet de vidunderlige egenskaber om sheasmøren besidder.  Hvis man har intentioner om  at behandle sin hud på den bedst mulige måde, er det en god idé at bruge økologiske produkter, da de naturlige ingredienser går bedre i spænd med huden, og på den måde leverer det et bedre resultat.

Dette produkt Mini Repair fra Raz spa til alle dog primært kvinder.

Mini Repair fra Raz spa er produktet til kvinden, der ikke kan nøjes med en halvtør hud, og ønsker at forkæle sig selv gennem det at have en dejlig blød hud, hvilket er behageligt for både ejer og partner. Det giver en langt større velvære at vide, at huden ser godt ud af natur, og man har ikke behov for at skjule den røde og irriterede hud eller områder ramt af udslæt. Mini Repair fra Raz spa er en salve, som man virkelig burde overveje, hvis man gerne vil slippe af med tør hud og flækkede læber.

Bibeholder den naturlige fugtighed i huden – Mini Repair fra Raz spa.

Den naturlige fugtighed i produktet vil give huden alle muligheder for at kunne blive repareret og igen blive smuk og blød som aldrig før. Det er svært at finde rundt i et marked, hvor der findes så mange forskellige typer af produkter, og det er tit en stor udfordring at finde det produkt, der passer perfekt til de behov man har. Mini Repair fra Raz spa er helt klart et produkt, som de fleste burde overveje, det er økologisk og Fair Trade, og sælger her med hurtig og billig fragt.

Der er ingen grund til at årstiden skal bestemme hvordan huden ser ud og føles, og derfor vil en god salve kunne klare problemerne, så man ikke skal grue for at kigge i spejlet om morgenen før et vigtigt møde. En sund og flot hud vil altid være en perfekt del af det første indtryk, som man giver til folk, da man samtidigt kan udtrykke selvtillid.

Indeholder 15 ml Raz Spa Repair

Denne dåse er en smart mindre metal dåse, den indeholder 15 ml. Den er perfekt at have med i lommen eller tasken.

 

Ren skincare

Yderligere Information

Vægt 0.25 kg