Skip to main content
Udsalg

Billig John Masters Sage Zink shampoo med balsam

210DKK999DKK255DKK1,245DKK

Clear selection

Produktbeskrivelse

John Masters Sage Zink shampoo

Køb 1, 3 eller 5 jo flere du køber af John Masters Sage Zink shampoo med balsam, jo mere sparer du.

Prisen for en er 210 kr.

Pris pr. stk. ved køb af 3 bliver 206 kr.

Pris pr. stk. ved køb af 5 bliver 201 kr.

Ved irritation af hovedbunden brug da John Masters Sage Zink shampoo

Er du træt af skæl, der drysser ned på dine skuldre, eller er du træt af store uappetitlige flagger I hovedbunden? John Masters Sage Zink shampoo er løsning på dit problem. Naturstoffer bidrager netop til bekæmpelsen af flager og kløende hovedbund, og de lindrer symptomer på psoriasis og eksem. Naturlig regulering af hovedbund baserer sig på zink og salvie. Disse to naturlige ingredienser afhjælper kløe og afskalninger. Hårproblemer er ofte forårsaget af traditionelle hårpleje-produkter og koldt vejr, der udtørrer dit hår. Aminosyrer og 12 godkendte økologiske ekstrakter og olier efterlader håret skinnende, håndterligt, stærkere og fyldigere. John Masters Sage Zink shampoo indeholder ikke skadelige kemiske tilsætningsstoffer, og du kan trygt anvende det til farvet hår. Indholdet af zink reducerer irritation af hovedbunden og den udgør en naturlig solcreme. Hertil kommer de andre ingredienser. Salvien er antibakteriel og den virker sammentrækkende og styrker dit hår. Hvede aminosyrer gør det let at rede dit hår og det giver det en speciel glans. Papaya gendanner skaftet på hårstrå, hvilket gør det stærkere og mere fyldigt. Endelig ’decyl glucosid’, der virker naturligt aktivt på hårbunden. John Masters Sage Zink shampoo er både øko-godkendt og godkendt som værende forhandler af produkter der ikke er omfattet af dyreforsøg. Alle økologiske ingredienser er godkendte af en række internationalt anerkendte miljømærker i Storbritannien og USA. Og garantien for fraværet af dyreforsøg er et logo med en ”hoppende kanin”.

John Masters Sage Zink shampoo

Britiske ’John Master Organics’ er berømt for sin respektfulde omgang med vor klode, når det kommer til fremstilling af kosmetik, hår og hudpleje. Det handler om økologi og landbrugsmetoder, der undgår brugen af syntetiske kemikalier. Herved erstattes disse med naturligt forekommende pesticider, gødning og andre voksende hjælpemidler. Høstede ingredienser, der vokser i naturen og koldpressede og destillerede damp-ekstrakter er kodeordene. ’John Master Organics’ er i stand til at levere en uovertruffen pleje til hår og hud, fordi man bruger verdens fineste botaniske ingredienser til at fabrikere verdens fineste produkter, her John Masters Sage Zink shampoo med balsam.

John master selv stiller spørgsmålet: Hvorfor bruge skrappe kemikalier i shampoo, hår styling, fugtighedscreme og sæbe? Disse blev skabt som billige erstatninger for organiske forbindelser, der gør et bedre stykke arbejde. Det er bedre for kroppen og jorden at vende tilbage til kilden – super naturlige planteprodukter.

Indeholder 236 ml

Yderligere Information

Vægt 0.25 kg
Vælg Antal

, 1, 3, 5,