Skip to main content

Fodpleje Superglade fødder – Dine fødder fortjener det

185DKK

Kun 1 tilbage på lager

Produktbeskrivelse

Superglade fødder få du ved brug af denne gavepose.

Når dine fødder trænger til ekstra forkælelse og en fodpleje, som vil gøre dine fødder som nye, så er det helt sikkert Superglade fødder fra sæbeværkstedet du skal investere i. Her får du nemlig et forkælelsessæt til enten dig selv eller en anden, der indeholder fodbadesalt, sæbe med knust pimpsten og fodbalsam. Det er alt hvad du har brug for, når du gerne vil forkæle dine fødder.

Det økologiske salt er håndhøstet i landsdelen Bretagne, i området Guerande. Det er høstet efter en meget gammel tradition, der strækker sig ca. 1000 år tilbage i tiden. Derfor får du en sæbe, der er økologisk og med lidt æteriske olier så som pebermynte, citrongræs og rosmarin, vil 1-2 skefulde fodbadesalt fra sæbeværkstedet virke kølende, rensende og opkvikkende.

Herud over indeholder Superglade fødder pakken også en sæbe med knust pimpsten, er helt unik når du har fødderne i et fodbad. Her kan du slibe grov hud på foden væk og mærke hvordan der også rensens – det er en del af målet mod superglade fødder og du kan helt sikkert mærke en stor forskel, når du har brugt sæben med knust pimpsten.

Sidst men ikke mindst vil den lækre fodbalsam, der er fremstillet af økologisk jomfruolivenolie og økologisk bivoks, være med til at gøre dine fødder bløde og klar til nye udfordringer.

Vil du have den bedste fodpleje, så vælg supergalde fødder fra sæbeværkstedet lige her hos os.

Yderligere Information

Vægt 0.5 kg