Skip to main content
Udsalg

Bodylotion med saltrestlage fra Morgenfruerne på Læsø

185DKK188DKK

På lager

Produktbeskrivelse

Bodylotion med saltrestlage fra Læsø her

Prøv denne lækre Bodylotion med saltrestlage fra Morgenfruerne på Læsø hvis du ønsker en creme, der renser i dybden, tilfører huden vigtige mineraler og samtidig giver en lækker blød hud.

Bodylotion med saltrestlage

Morgenfruerne på Læsø har specialiseret sig i at lave Bodylotion med saltrestlage, shampoo med salt, håndrørte sæber, olier og saltprodukter til hud- og hårpleje. De bestræber sig på at holde alle ingredienser økologiske, således at man med deres produkter får en lækker og naturlig oplevelse.

Bodylotion med saltrestlage er god hvis du lider af tør eller irriteret hud.

Deres bodylotion med saltrestlage, sheasmør og økologiske olier er ideel mod tør og skællende hud. Lotionen tilfører vigtige mineraler, som styrker og stabiliserer huden, samtidig med stimuleres og fremmes arhelingen. Huden tilføres og fugt i dybden, således at den fremstår blød og lækker længe efter brug af lotionen. Derudover er lotionen neutral, da den ikke er tilsat hverken parfume eller farve.

Mange af de vigtige mineraler i bodylotion med saltrestlage kommer netop fra saltrestlagen. Det høje indhold af mineraler gør lotionen perfekt til lokal behandling af hud hvor der er små sår, røde pletter, hud der skaller, her under hod problemer der giver udslæt og tør hud. Disse sygdom kommer dog i mange forskellige typer og sværhedsgraden varierer. Nogle mennesker oplever blot få pletter med kløe, hvorimod andre kan være ramt af udslæt på hele kroppen. Man kender ikke baggrunden for denne tilstand, men det menes at den ofte hænger sammen med ens immunforsvar, hård slid af huden eller psykisk overbelastning. Sygdommen er arvelig og permament, men kan ofte holdes nede ved hjælp af cremer som denne.

Bestil denne lækre bodylotion med saltrestlage i dag, hvad enten du vil behandle din hud mod røde pletter, hud der skaller af, kløe i huden, eller du har små sår på din hud, eller at blot vil forkæle din hud med de lækre ingredienser fra Læsø. Så er dette Bodylotion med saltrestlage du har brug for.

Bodylotion med saltrestlage i flaske med pumpe indeholder 150 ml

 

Yderligere Information

Vægt 0.2 kg