Skip to main content
Udsalg

Badesalt for glade-fødder

59DKK62DKK

På lager

Varenummer: 168 Kategorier: , Tags: , ,

Produktbeskrivelse

Badesalt i høj kvalitet og med dejlig duft.

Vi kender alle følelsen af trætte og udmattede fødder, der i den grad trænger til kærlig pleje og omsorg.

Her finder du en badesalt, der er håndhøstet fra et område i Bretagne kaldet Guerande. Badesalten er fra naturens hånd givet en grå farve, og fås ubehandlet, uraffineret og uden tilsætningsstoffer. Det kan med fordel bruges i et fodbad, hvor du hurtigt vil kunne mærke en forskel – da det virker meget stimulerende og opkvikkende.

Der skal bruges ca. 2 spsk. I et fodbad og vil du gerne forkæle dig selv endnu mere, kan du med en mindre dosis også vælge at bruge badesalt til et karbad, hvor hele kroppen kan få den samme fornemmelse som fødderne – nemlig et stimulerende bad.

Af indhold i badesalten fra Guerande, kan der nævntes økologisk pebermynte, æteriske olie af rosmarin, citrongræs, linalool og citral. Det giver en badesalt, der altid er både kølende og rensende og kvikker dig godt op.

Hvorfor ikke forene den naturlige med det behagelige. Nyd et lækker bad med dette badesalt, der er håndhøstet fra et område i Bretagne kaldet Guerande. Eller bruge det til et lækkert fodbad, et fodbad tager kun 6-7 minutter ikke længere, så der er der altid tid til. Den behandling kan med fordel gentages 1-2 gange om ugen, alt efter behov og lyst.

 

Yderligere Information

Vægt 0.2 kg