Skip to main content

B3 Depottablet med 200 mg pr. tablet 90 tab

130DKK

På lager

Produktbeskrivelse

B3 Depottablet

Når du har problemer med betændelse i hud og slimhinder, skinnebenssår, dårlig hukommelse, nervøsitet, mentale forstyrrelser og fordøjelsesproblemer, vil meget af det kunne afhjælpes ved at vælge en B3 depottablet.

Her finder du et kosttilskud, der er fri for sukker, laktose, gær og andre kunstige farvestoffer og konserveringsmidler, derfor er det også et allergivenligt produkt du finder her. Pakken indeholder 90 tabletter, hvor der først og fremmest er B3-vitamin, som har en række gode egenskaber.

B3 Depottablet er med til at styrke nervesystemet, vedligeholder hud og slimhinder og modvirker træthed og udmattelse. Selve B3 vitaminet udløses i kroppen i løbet af 8 timer og du får derved det fulde udbytte af vitaminet.

Anbefalet daglig dosering er 1 tablet til voksne – husk det er et kosttilskud, og kan derfor ikke erstatte en sund og varieret kost.

En B3 Depottablet er meget praktisk, da det er en depotteblet, som betyder at den opløses langsomt, dermed opnår kroppen det fuldeudbygge, da kroppen få længere tid til at få det fulde udbytte.

Produktet er allergi venligt da det ikke indeholder laktose, gør, sukker, konserveringsmidler, eller kunstig farve.

B3 Depottablet modvirker træthed og udmattelse, den afgiver de virksomme stoffer over en lang periode, hjælper til en normal fungerende psyke.

Indholdet i en B3 Depottablet har du mulighed for at finde i fuldkornsprodukter, ølgær, fisk, kød, fjerkræ og skaldyr.

Yderligere Information

Vægt 0.1 kg