large_Gibidyl-Balsam
Gibidyl Forte Shampoo 150 ml
14. august 2017
Schwarzkopf oliekur – Køb en shampoo peeling
21. august 2017

Billig Gibidyl Balsam 150ml med 8 % rabat nu

large_Gibidyl-Balsam

Rabat på over 8 % her på Gibidyl Balsam 150ml

Køb produktet her nu

Gibidyl Balsam 150ml til pleje efter hårvask fra Cosborg virker styrkende på håret, og gør det på en gang smidigt, blødt, kønt og skinnende; det er efter en hårvask nemt at rede ud. Gibidyl Balsam 150 ml rummer på speciel ekstrakt fra den anerkendte plante Ginkgo Biloba på grund af plantens plejende og genoprettende indhold. Samtidig modvirkes ’elektrisk hår’, der skyldes statisk elektricitet. Når Gibidyl Balsam 150ml ikke indeholder parfume, farvestoffer eller parabener tages der både hensyn til din sundhed og miljøet omkring os.

Gibidyl Balsam 150ml

Gibidyl Balsam 150ml styrker hårets vækst

Ginkgo Biloba, også kendt som ’jomfruhår’ stammer fra tempeltræet. Planten er meget anvendt indenfor naturmedicin, og den var den første blandt de planter, hvis medicinske værdi blev opdaget i den gamle kinesiske lægekunst. Planten har været brugt i omkring fem århundreder til behandling af mange slags lidelser, herunder tyndt hår. Senere blev dens anvendelse populær i Europa, Tyskland og andre dele af verden. Ginkgo Biloba bruges på grund af både sin medicinske og kosmetiske værdi. Ginkgo har vist sig at være gavnligt med hensyn til mandlig skaldethed og manglende hårvækst. Gibidyl Balsam 150ml anvendes i kombination med andre naturlægemidler og olier, der på en naturlig måde forebygger hårproblemer. Anvendt i hårolier styrker ekstrakt fra Ginkgo Biloba håret. Det anvendes også i hårbehandlinger, og det gør håret sundt og skinnende. Ved siden af ginkgoen indeholder denne balsam en række plejende og genopbyggende stoffer.

Øger volumen af din hår – Gibidyl Balsam 150ml

Hvis du har oplevet hårtab er brugen af Ginkgo Biloba produkter løsningen. Mange undersøgelser har vist et positivt resultat. Japansk forskning viste for omkring 50 observerede personer, at Ginkgo Biloba shampoo reducerede hårtab for undersøgelsens deltagere. De anbefalede 0,1 % til 1 % Ginkgo Biloba koncentration i shampoo gav det bedste resultat i form af sund hud og kraftigere hår.

Cosborgs Gibidyl Balsam 150ml til hud- og hårpleje fremmer en smuk og sund hud samt et flot og mere kraftfuldt hår, der bygger på aktive naturlige plantestoffer integreret med kosmetiske bestanddele med en bevist virkning. Virksom behandling som denne giver synlige resultater på ganske kort tid. Firmaet afsætter omhyggeligt testede hår- og hudplejeprodukter med et højt indhold af naturlige plantestoffer, ofte kombineret med relevante aktive kosmetiske ingredienser. Firmaets fokuserer på, at de anvendte råvarer skal være bæredygtige uden en skadelig virkning.
Gibidyl Balsam 150ml
Hår problemer så køb her Gibidyl shampoo