fiskeolie
Fiskeolie er vigtigt for din sundhed – Finde det billigst her nu
7. september 2017
Badeanstalten bodyscrub aktivt kul
Badeanstalten bodyscrub aktivt kul billigst her fragt 25 Kr
11. marts 2018

Badeanstalten vilde bær saltskrub m. Citronellol vildebær havsalt

Badeanstalten saltskrub dans på roser

Badeanstalten vilde bær saltskrub m. æteriksk olie havsalt

En rosenrød hud kræver et rosenrødt liv, men det skader ikke at hjælpe processen lidt i gang, hvis det kniber med det sidste. ”Vilde bær” er 100 % biologisk nedbrydeligt baseret på æteriske olier udvundet af rose og rose geranium – så der er virkeligt tale om en naturlig parfumering som går helt tilbage til dronning Kleopatras tid. Kleopatra vidst om nogen, hvordan naturens velduftende gaver kan bruges af enhver kvinde til at sno en mand om sin lillefinger.
Køb produktet her nu

Køb her Badeanstalten vilde bær saltskrub billigt

Indholdet af dansk havsalt sikrer et veritabelt hamskifte, hvor døde hudceller skrubbes af og cirkulationen fremmes. Dannelse af tør hud afhjælpes og toksiner fjernes og efterlader en blødere, glattere hud selv nedenunder det øverste lag af døde hudceller. Badeanstalten saltskrub dans på roser gør en skrubning med havsalt blødgør huden, fremmer blodgennemstrømningen og fremfor alt bekæmpes appelsinhud som alle kvinder hader. Ligesom sand yder havsalt en naturlig eksfoliering over hele kroppen. Du skal ikke snyde dig selv for oplevelsen med Badeanstalten vilde bær saltskrub. Brug denne styrkende bodyskrub som en del af en revitaliserende behandlingsmåde, når du vil have din krop og sind til at gå op i en højere enhed af ny hudpleje. Gå ikke glip af denne guddommelige oplevelse af aromaterapi og en forøgelse af dine energier. Badeanstalten vilde bær saltskrubs er specielt fremstillet med henblik på en blid eksfoliering uden at der efterlades olieagtige rester på huden. Produktet er velegnet til krop, hænder og læber. Plejende olie presset ud af jojoba, mandel og raps giver et yderlige bidrag til processen hvor huden ender med at fremtræde som blød og glat. Det er ren selvforkælelse i et gedigent gammeldags sylteglas! Når huden skal forkæles lidt ekstra kan du bruge saltskrubben i forbindelse med alle slags bade. Det gælder både et spabad, et karbad eller et almindeligt brusebad.

Brugsanvisning: Tag en lille klat Badeanstalten vilde bær saltskrub op i hånden og massér blidt ind med cirkulerende bevægelser overalt på den våde hud. Skyl grundigt efter og dup derefter kroppen tør med et blødt håndklæde. Anvende herefter en fugtende creme. Voila, nu er du sikret en virkelig smuk og ordentligt plejet hud. Saltskrubben skal anvendes max. tre gange ugentligt. Vi fører produktet i to former for løs vægt (uden emballage). Det sælges i en 200 grams portion. Når produktet er plantebaseret er det velegnet til veganere. Der er ikke udført forsøg med dyr i forbindelse med fremstillingen af denne saltskrub.