hvid te Sicilien
Køb her hvid te af de yngste teblade på planten
11. marts 2018
vaskepulver
Billigt vaskemiddel til tøjvask finder du nemt her nu
3. april 2018

Badeanstalten kropsolie og massageolie – Købes billigst her online

badeanstalten kropsolie

Kropsolie her Badeanstalten Bade- og Massageolie

Denne badeanstalten kropsolie agurk og mynte er afkølende og beroligende Body Oil er designet med barbering i tankerne, men den kan også bruges på kroppen. Efter barbering af dine ben, kan din hud føles meget tør, ja den kan endda blive irriteret. Denne badeanstalten kropsolie agurk og mynte har naturlige anti-inflammatoriske egenskaber, der kan afhjælpe og lindre din fugthungrende hud. Kombineret med mynte føles det som, at huden har fået en sensationel blid afkølende behandling. Udtræk af olie fra agurkens kerner fugter og plejer huden, samtidigt med at denne forfriskende ingrediens bidrager til en kølende og beroligende virkning. Badeanstalten kropsolie agurk og mynte er ikke alene en fortrinlig aftershave. Hud der er solskoldet og under påvirkning af allergener lindres. Det lette strejf af mynte vækker sanserne.

Køb produktet her nu
Agurkekerneolie er yderst effektiv til at behandle tør hud, da olien er rig på essentielle fedtsyrer, der hjælper med at opretholde hudens fugtbalance, blødhed og smidighed. Pebermynte stimulerer dine nerver og hjerne; produktet er kendt for at forbedre koncentrations- og indlæringsevnen. Aromaterapi eller æteriske olier er baseret flere hundrede års kosmetiske traditioner, når brugere ønskede afslapning, forførelse, opfriskning eller stimulering. Olierne er udtræk fra naturlige planter, og de har en positiv effekt på dit velvære, legemet og sindet. Man behøver blot at hælde et par dråber af det i badekarret, i fodbadet eller som en del af en kropsmassage baseret på naturolie. Olier er et koncentrat vil give din hud endnu mere næring, beskyttelse og fugt. Det er derfor et godt supplement til dine rutiner mht. hudpleje. badeanstalten kropsolie agurk og mynte er baseret på agurk og mynte garanterer en fantastisk hudplejeolie. Kropsolien forbedrer dit udseende af, så ar, strækmærker og ujævne hudnuancer ikke skinner så klart igennem. Kropsolien kan endvidere anvendes på aldrende og dehydreret hud, der har brug for ekstra pleje og fugt.

Kropsolie der er forførende her Badeanstalten Bade- og Massageolie

Det er en dejlig let badeanstalten kropsolie agurk og mynte, der hurtigt absorberes, så den egner sig rigtig godt til dig, der gerne vil forkæle din hud, inden du skal klæde dig hurtigt på om morgenen. Kropsolien er fremstillet af 100 % naturlige råvarer i form af planteolier, planteudtræk og æteriske olier, så du behøver ikke at bekymre dig om skadelige kemiske ingredienser. Produktet kan med fordel anvendes sammen med bodyskrub produkter præsenteret andetsteds her på siden.

Brugsanvisning: Kropsolien fordeles jævnt og gnides ind på en tør eller fugtig hud, der er blevet frotteret let efter brug af en bodyskrub. Vi fører produktet i 100 ml. dispensere. Da produktet er plantebaseret, og der ikke har været forsøg med dyr involveret i forbindelse med produktudviklingen og den senere fremstilling, er det velegnet til veganere.