Badeanstalten bodyscrub aktivt kul
Badeanstalten bodyscrub aktivt kul billigst her fragt 25 Kr
11. marts 2018
Gibidyl pakketilbud
Tyndt hår prøv da Gibidyl shampoo – Klassisk god shampoo
11. marts 2018

Badeanstalten bodyscrub – Køb badesalt og saltscrubs billigt

Badeanstalten bodyscrub

Billigst her badeanstalten bodyscrub billigt fragt

Har du nogensinde prøvet at sætte et fed hvidløg op mellem tæerne. Prøv det, og du vil opdage, at du kan smage det inden for få sekunder? Hvad fortæller dette? Ja rigtigt, det siger noget om, hvor fintfølende og porøs din hud er. Huden kan absorbere meget af det, den kommer i kontakt med. Derfor er det yderst vigtigt, at du sørger for ikke at gnide din hud ind i noget, der er giftigt.
Køb produktet her nu
Hver eneste dag bliver vi bombarderet med toksiner, og fordi vores hud er så porøs og den absorberer så let, får vi disse toksiner ind i vores kroppe, om vi kan lide det eller ej. Over tid indebærer dette, at toksinerne overbelaster kroppens afgiftende organer (nyrer & lever). Hvis vi ikke minimerer mængden af toksiner, vi indtager, og sikrer disse organers maksimale ydeevne, vil de til sidst blive overbelastede og være ude af stand til fuldt ud at kunne fungere. Derfor anbefaler vi hos Med24, at du på en regelmæssig basis forsyner dig med hudplejeprodukter, der ikke er toksiske.

Badeanstalten Badeanstalten bodyscrub med duft af æterisk limeolie

Denne Badeanstalten bodyscrub baseret på havsalt blandet med lavendel og pebermynte kan bruges i forbindelse med vask af hænder, i badet eller som en ansigtsskrub. Produktet har flere fordele:

  1. Indholdet af naturlige ingredienser, for der er ingen kemikalier i badeanstalten bodyscrub. Lavendel kender du fra din urtehave på plantens velduftende egenskaber – det samme med tørrede pebermynteblade.
  2. Saltskrubbens eksfolierende egenskaber. Hvis du leder efter en naturlig måde at fjerne de døde hudceller på hænder, fødder, ansigt og krop, behøver du du ikke lede længere. Denne skrub, som vi lancerer fra Med24, yder din hud en blid eksfoliering, der ikke vil skade din hud
  3. Den afgiftende virkning. Ingredienserne i produktet er ugiftige. Lavendel udgør en naturligt afgiftende substans, og kombineret med havsalt, virker produktet både som en effektiv sæbe og en effektiv eksfoliering af dine døde overhudsceller.

Forkælelse på højt plan med Badeanstalten bodyscrub køb den her nu

Havsalt er kendt for sin effektivitet, når det kommer til at fjerne døde hudceller og stimulere blodcirkulationen. Indholdet af plejende olier fra jojoba, mandel og raps lader huden blød og glat tilbage. Hertil kommer udtrækket af blå kamille, der forklarer skrubbens smukke blå farve. Den vil pynte på enhver hylde i et badeværelse. Det er ren individuel forkælelse i et glas! Du kan anvende denne dejlige Badeanstalten bodyscrub bodyskrub i forbindelse med både et brusebad og et karbad.

Vi fører Badeanstalten bodyscrub i 200 ml.

Vi anbefaler at du starter med at tage en lille del bodyskrub op i hånden. Masser den herefter blidt ind i huden med cirkelbevægelser. Huden skal være fugtig. Efter behandling skylles efter. Tør huden af med duppende bevægelser. Brug et blødt håndklæde. Afsluttende anbefales det at bruge en god fugtighedscreme. Maks antal behandlinger er tre gange om ugen.