Badeanstalten saltskrub dans på roser
Badeanstalten vilde bær saltskrub m. Citronellol vildebær havsalt
11. marts 2018
Badeanstalten bodyscrub
Badeanstalten bodyscrub – Køb badesalt og saltscrubs billigt
11. marts 2018

Badeanstalten bodyscrub aktivt kul billigst her fragt 25 Kr

Badeanstalten bodyscrub aktivt kul

Køb her Badeanstalten bodyscrub aktivt kul billigst

Denne vidunderlige Badeanstalten bodyscrub aktivt kulleveres med en inciterende duft af bær, blomster og citrus. Indholdet af solbærkærner udgør sammen med havsalt det ultimative fix. Eksfolierende havsalt polerer nænsomt din hud og efterlader den sund, glat og smukt glødende. Duften af solbær, blomster og et stænk af citrus er slet og ret fantastisk.

Køb produktet her nu

En bodyskrub baseret på havsalt gavner din hud. Denne Badeanstalten bodyscrub aktivt kulskrubber de gamle hudceller af, og den efterlader huden hydreret, glat og skinnende. Du kan anvende den i forbindelse med et spabad, brusebad eller almindelig karbad derhjemme. Den basiske saltskrub består af havsalte, og de æteriske olier blandes sammen; efter sammenrøring bliver de til en masse, der blidt kan masseres ind over hele kroppen. Her er svaret på spørgsmål om, hvordan man får sin hud til at tage sig godt ud. Huden vil efter brug af Badeanstalten bodyscrub aktivt kulfremstå som ekstra speciel til enhver lejlighed. Du kan trygt gå ud fra, at dette pift af havsalt vil give dig et strålende udseende. Eksfoliering er en slibende cirkulær bevægelse, hvor man gnider skrubben ind over hele kroppen. Det kan godt ligne processerne med slibning af træ, hvor man ønsker at skabe et skinnende gulv eller en skinnende gammel træbåd. Når man skrubber sin hud med en slibende havsalt, fjerner man det øverste lag af døde hudceller, og efterlader huden silkeblød med et poleret udseende. Eksfoliering forbedrer ikke kun hudens farve, men Badeanstalten bodyscrub aktivt kulkan også lindre symptomerne på visse hudlidelser, såsom eksem og psoriasis. På grund af den høje koncentration af magnesium i havsalt anbefaler læger, at man bruger skrubning med havsalt med henblik på at reducere kløe og inflammation forårsaget af hudsygdomme.

Badeanstalten bodyscrub aktivt kul hurtig levering fra 25 kr

Havsalt trækker giftstoffer ud af kroppen og øger hudens blodcirkulation fremme væksten af nye hudceller. Ifølge International Journal of Dermatology fremmer tilstedeværelsen af magnesiumsulfat i havsalt leveren og binyrernes evne til at udskille toksiner. Badeanstalten saltskrub solbærvirker afgiftende, og det hjælper dit immunforsvar med at bekæmpe hudrelaterede infektioner og sygdomme. Den plejende olie fra jojoba, mandel og raps efterlader huden blød og glat. Det er ren forkælelse i et eneste glas!

Vi lancerer denne Badeanstalten bodyscrub aktivt kuli et stort beholder indeholder 200 gram saltskrub.

Anbefalet anvendelse: Tag en mindre del bodyskrub op i hånden og gnid rundt med cirkulerende blide bevægelser på den fugtige hud. Skyld grundigt efter, og gør huden tør med duppende bevægelser fra et blødt håndklæde. Anvend derefter en fugtcreme, der holder din hud skøn og velplejet. Kan anvendes to til tre gange om ugen.

Denne Badeanstalten bodyscrub aktivt kuler 100 % plantebaseret og derfor velegnet til veganere.